Härlig fredag!

Blev en mysig fredagskväll med hög musik, sjukt mycket godis och underbart sällskap! Jag tänkte ju att jag skulle lägga in bilder, men jag är så duktig och hittar inte min kamerasladd :( Får fortsätta leta sedan.

Jag är liiiide ledsen just nu, jag ville söka till körslaget i Sjöbo där den överdrivet snygga killen Jakob i the poodles leder kören, men nu läste jag att man måste tillhöra kommunen, why oh why?
Iallafall så såg jag honom idag när han skulle hoppa på en buss, han är så heeet så het!

Lögner.

Jag har lärt mig att man inte kan säga att man hatar lögner. Alla ljuger, mer eller mindre, många gånger per dag, ibland utan att man själv vet om det och ibland på vilje.
Jag skulle aldrig klara mig utan att ljuga någon gång. Vissa gånger ljuger man ju för att inte såra andra, och vissa gånger ljuger man för att klara sig själv undan, och vissa gånger båda och. Jag har ofta sagt att jag hatar när folk ljuger och jag hatar när människor snackar skit, men för mig så funkar inte detta längre. Många gånger snackar man lite "skit" för att få ur sig något när man är irriterad eller ledsen. Däremot så klarar jag inte av när någon gör det hela tiden, det är fel. Men när man är arg så måste man få uttrycka sig. Dessutom så kan man råka att snacka skit utan att man egentligen menar något illa, det blir lätt missförstått när någon annan säger det till en att någon har snackat skit. Den meningen blev förvirrande, men jag hoppas att ni förstår. Där lärde jag mig i somras, jag har blivit vuxnare. Visst får man tycka vad man vill, men vi alla måste tänka oss för vad vi säger och gör, för ofta gör vi likadant själv, utan att vi kanske vet om det.


Tråkig blogg.

Emina klagar på att min blogg är tråkig, det kan jag iof hålla med om hihi ^^
Idag fikade jag lite med henne iallafall, och sedan så gick vi in på H&M och jag impulsköpte en kavaj, dock så har jag alltid velat ha en hihihihi:D
Nu ska jag äta mozarella pizza från ICA, min nyttighet går åt helvete, det gick ju så bra i början. SKÄRPNING NU!

Dock så har jag bestämt mig nu att på söndagar blir det att ut och gå och efter några gånger börja springa, tisdagar blir det att gympa på friskis&svettis och på torsdagar blir det att styrketräna :)


Dålig stil

Och med det menar jag att jag har varit sämst på att uppdatera, men det är ju inget ovanligt.
Iallafall så var jag hos ortopeden igår, och ska få inlägg för att mina fötter är snea eller vad man säger, man kallar det att jag är plattfotad ^^ Sedan idag har jag varit hos tandspecialist och dom ska dra ut mina två mjölktänder som är kvar plus kanske ge mig tandställning eller ngt, jag fattar inte ett skit, jag bara håller med :D
Imorgon fyller Pernilla år och hon ska bjuda mej på tårta. Jag vet att jag ska vara nyttig, men vad ska man göra, det är ju faktiskt hennes födelsedag!

Detta är såklart inte mina tänder, men ville bara visa vilka tänder det är som jag har kvar att tappa, men nu får dom dra dom istället.Dag 10

En person jag kan lita på:
Mamma!

Underbar helg.

Sådan här härlig helg har jag inte haft på länge. I fredags åkte jag med Sture fisgris Ekström hem och sov där. Jag fick mitt första skrattanfall på länge och det var totalt underbart! Vi glodde film och åt popcorn och tacochips. Lördag morgon åkte jag hem från henne och in till Malmö med mamma och pappa. Jag, mamma och Elin gick och shoppade kläder, jag hittade en tröja från Monki och en ring från Lindex :) Lördagkväll blev mys framför Melodifestivalen med familj :)
Eftersom att internet inte vill samarbeta med mig nu kan jag inte lägga in bilder på sakerna jag köpte :(


Dag nio

Två saker jag önskar jag kunde gjort:
1. Göra min släkt, vänner och allt friska och göra så att dom alltid mådde bra :)
2. Förhindra alla krig i världen, haha, ovanligt?

Dag 8

Tre ord jag måste använda varje dag:
1. Bajs
2. Mamma
3. Pappa

:D

Dag 7

Fyra minnen jag inte kommer att glömma

1. Den första blir ett tråkigt minne, då min kusin gick bort.
2. Första gången jag var hemma hos min dåvarande bästa vän.
3. Första gången jag blev riktigt kär, det kändes i hela kroppen.
4. Första gången jag körde bil, som inte alls gick bra xD

RSS 2.0