allt möjligt

Jag håller verkligen tummarna för min moster nu !


Idag kom jag försent ungefär tre minuter för att jag gick lite halft vilse, haha skämmigt, men men de sa att de har förståelse för det nu i början så. På tal om annat så vill jag ha ett jobb som jag kan ha ibland under helgerna så att jag får in lite pengar, men det verkar inte som om det kommer hända för jag får inte tummen ur röven och gör något åt det.  På tal om annat har jag inte tagit egofoton på länge, that's wierd. Jag vill liksom ändra min header, men det kommer väl inte att hända än på ett tag. Idag var det riktigt trevligt i skolan faktiskt, börjar vänja mig nu :) På tal om annat glömde jag att Evelina i min klass lånade min halsduk idag, så nu saknar jag den hihi ^^

blö



Den här tröjan och de här byxorna är hemska enligt mig.

Hur?

Hur klarar man av att förlora många man älskar.
Jag vet hur det känns med en, men jag förstår inte hur man klarar fler, jag tänker på det ibland. Antagligen måste man vara stark.

jag älskar min släkt och min familj , ni är så viktiga för mig <3

gillas

lite av det från hm som jag hissar, definitivt inte allt :





för mig hade detta nästan kunnat bli en hel outfit.



Kläder

Jag har inte haft kategorier innan, så därför tänkte jag börja med det . Kan inte lova att jag håller det, för jag är dålig på det men jag ska försöka!



Lite smått och gott.

Denna veckan har skolan gått bra , men jag är däremot helt slut för att det är så mycket information att ta in , men det blir nog bättre snart, när jag inte går vilse och sådant ;)

mamma och pappa ska ha kräftskiva idag med sina kompisar, så därför blir det kräftor, räkor och mackor för mig också, MUMS !


Imorgon ska det blir tjejkväll hemma hos mig med pizza och skitsnack :D <3

Skola.

Det har varit två bra dagar men nervösa också. Jag förstår aldrig hur jag ska hitta där , det är ju skitsvårt att komma ihåg var allting ligger, tur att där är människor som ska ha samma lektioner så att man kan följa efter lite :p
Idag så hade vi en fotouppgift och gick runt i typ halva Ystad, det var kul men tröttsamt, dock så lärde man känna människor lite bättre :)
Imorgon blir det en riktig lektion , inte den som det var tänkt men det ska hända något annat som har med media att göra :D

Fix inför skolan

Har köpt lite anteckningsböcker, pennor och sudd idag, ska snart gå och duscha och just nu har jag ansiktmask i. Inför imorgon har jag lite ångest blandat med förtjusning typ. Jag längtar men på samma gång vet jag att jag brukar bli skoltrött efter bara någon vecka, hoppas jag slipper det nu.

Nu ska jag glo på P.S. I love you. Har läst boken och det är superbra!

TRÅKIGT!

Jag ångrade mig och tog bort ett inlägg igen som jag skrev innan . Jag kan iallafall säga att jag är ledsen.

Idag är jag riktigt jävla uttråkad, har ingen aning om vad jag ska göra idag. Vill på bio :(

Hyrt film

Mamma har hyrt film som vi ska se ikväll , det blir the edge of darkness och The imaginariu of Doctor Parnassus med älskade Johnny Depp, gu vad jag ska dregla! ;D Dessutom köpte hon varsitt kexchoklad till oss :D


Slödag

Jag känner mig som en äcklig seg råtta just nu. Är svettig , bara för att jag vaknade svettig och nu går det inte över plus att jag är trött, har oborstat hår och ja, allmänt äcklig helt enkelt :P
Mamma kommer väl hem och typ 1 och en halv timme tror jag. Hade velat till min moster ikväll med eftersom att jag är förkyld så funkar inte det, eftersom att hon inte får träffa folk som är förkylda :/
Mamma väckte mig förresten inatt för att det åskade, fick gå ner och lägga mig i soffan -.-

på tal om annat saknar jag denna tiden och min hårfärg. Haha jag blir aldrig nöjd :P

Trevlig kväll.

Jag är fortfarande förkyld men jag kände att jag behövde göra något så jag åkte till Emina igår och var med henne och Amandha Grahn :) Det var verkligen jättemysigt, vi kollade film och fixade naglar. Skönt att träffa dig igen vännen. Idag blir det att äta tacos med familjen , mums!


Sov gott.

Jag sov riktigt gott i min säng inatt, somnade direkt när jag gick och lade mig, nice! Dessutom sov jag till halv elva typ , riktigt skönt!
Ikväll blir det mys med familjen, äta bakad potatis och efter det glo på TV och käka tjockis saker, chips med dippa och choklad :D


Hemma

Jag kom ungefär hem för 2 timmar sedan , verkligen skönt! Nu kan jag säga att jag är riktigt fed up på att åka tåg :P Jag har haft jättetrevligt i Stockholm och lite bilder kommer en dag, tog inte så många tyvärr. Köpte två tröjor och sådant på stan. Tack för alla dagar Renée, Richard och Nora, ni är helt enkelt underbara!
Nu saknar jag mamma, hon kommer hem ungefär om en timme och då ska jag krama henne massa, fy vad jag saknar henne! Pappa hade jag också saknat jättemycket, hela släkten och familjen om jag ska vara ärlig <3
Och vad mer än borta bra men hemma bäst kan man säga?

Bloggtorka

Som sagt så har jag inte kunnat blogga ordentligt, men nu har jag tid en stund.
Snart ska vi ut på stan i Stockholm och kolla läget, ska bli kul att se alla fina byggnader! Igår var vi på en restaurang där maten var jättegod, jag åt lax med potatis och dillsås, mums!
Antingen idag eller imorgon ska vi träffa Renées föräldrar, de är så underbara!
Jag tackar för gästfriheten och ni är verkligen jättesnälla mot mig :)

Tufft!

jag såg Johan Glans precis på stan och det var riktigt häftigt! Var först väldigt misstänksam och såg väl ut som en idiot när jag kollade på honom men sen så log han mot mig och då såg jag att det var han! Vad glad jag blev och jag gjorde en del människor avis ;)

Bloggpaus

Nu kommer jag inte till att blogga på en vecka typ för jag ska till Stockholm och vara där till torsdag.
Jag ursäktar den pausen men det kommer att bli skönt att slippa tänka på allt som händer här nere :)
Snart åker jag till Malmö till min syster, vi ska gå på stan lite och imorgon hjälper hon mig på tåget.
PUSS

blekning av hår .

Det var väldigt längesedan jag gjorde slingor, så idag blir det nya! Hoppas på att det blir bra. Mitt hår blir ju alltid lite slitet efteråt men det gör ingenting eftersom att jag ska be mamma klippa av det slitna sedan , så jag tror det fixar sig.

Igår var det kräftskiva med Wrangbergs och det var verkligen jättetrevligt. Gud vad kräftor jag åt , jag blev så himla mätt!

Idag ska jag packa hela dagen, vet inte ens vad jag ska packa men det blir ett senare problem , kommer antagligen ta med mig för mycket, jag är ju kvinna ;)


Idag.

Jag råkade nyss ta bort inlägget som jag skrev precis så nu är jag väääääldigt arg! Lyckas alltid !

Iallafall. Idag har jag köpt lite saker som ska göra mig fin haha . Jag har köpt ansiktsmasker, blekningsmedel till att göra slingor i håret och hårspray i en liten tub som jag kan ta med mig till Stockholm. Jag är faktiskt väldigt nervös för att jag tänker alltid på att tåget kommer att spåra ut, jag kommer försent till tåget eller att jag har hamnat på fel tåg, det hade ju varit hemskt, kan gissa på att jag är lite paranoid :P

Idag ska iallafall jag, mamma och pappa till Paul och Mia, det ska bli jättetrevligt men jag har problem med att hitta vad jag ska ha på mig men det fixar sig väl snart.

Imorgon ska våra snygga sommargrannar till oss på kräftskiva, ska bli riktigt trevligt plus att jag verkligen ÄLSKAR kräftor, hade kunnat äta ett helt paket själv!






fullt upp.

Imorgon blir det till min farbror, på onsdag kommer sommargrannarna, på torsdag vill jag träffa min moster som jag hoppas att få träffa plus packa, fredag packa och åka till syrran i malmö och på lördag åker jag till Stockholm och är där till torsdag tror jag ^^ Det ska bli jätteskönt att komma bort från Skåne lite :)

Hos syrran.

Igår så åkte jag ju till min syster för att kolla den gröna milen och tjocka mig med henne. Det var mysigt. När filmen var slut så gick vi och sov och vi vaknade vid tio tiden. Hon åkte till sitt jobb för ungefär fyra timmar sedan så jag är själv i hennes lägenhet och det är verkligen jättaskönt att vara själv och ha det tyst och skönt. Vid 6 tiden kommer mamma och pappa hit och vi ska äta middag vid hamnen i Simrishamn , syster ska också med då eftersom att hon slutar vid halv 6.


RSS 2.0