P & N

Positivt med detta året: Att det går bra för min moster, att mamma trivs på sitt jobb, att jag mår bra med min familj, att jag har hittat de snyggaste byxorna jag har haft på länge, att vi planerar en resa till Argentina, att jag har börjat i en ny asbra klass, att mina lärare är bra och att jag träffade Sanne.

Negativt med detta året: Att jag förlora många vänner som jag har varit väldigt nära, att jag gjorde ett stort misstag, att jag har gråtit tusen gånger, att julafton inte firades med släkten, att jag hade feber på nyår och inte kunde åka på fest, att jag inte har tränat.


Iallafall, jag har bestämt mig för att 2011 ska bli ett bra år, mycket bättre än detta, för detta blev inte alls bra.

Gott nytt år folk, hoppas att ni får en asbra fortsättning!


Fullt upp!

Förlåt att jag inte har skrivit på flera dagar, men jag har verkligen haft fullt upp. Som sagt var ju släktingarna här på juldagen och vi hade verkligen trevligt, vi körde julklappsleken och man märker hur gärna alla vill ha ett paket eller två, alla blir helt galna!

Annandag jul var vi hos farmor och farfar och åt gott, dvs gryta och efter det tomtegrööööt, älsklingsgröten, finns inget bättre på ett julbord, och till frukost , och till allt hahah ^^

I måndags kollade jag på konsert, Magnus Carlsson in my heart <3

Igår så var jag bara hemma, sjukt skönt, på kvällen kom Wrangbergs och vi planerade vår Argentina resa som ska vara i April månad :)

Idag så blev det shopping för fulla muggar, jag ska ta bilder på det, tror jag :P Man vet aldrig :D

Go´ jul på det sättet mormor säger

Idag är det ju julafton , god jul på er !

Själv är man innesnöad så det blir inga släktingar som kan komma hit , men iallafall så är familjen samlad och det blir kalle anka, julmat och lite julklappar idag. Släkten kommer imorgon på juldagen istället så då blir det julafton då istället (vi får vara engelskmän), då blir det mer julklappar och på söndag blir det någon liten till, det är inte så fel med tre julaftonar trots allt.

GOD JUL ALLA !


Frustrerad.

Saker känns lite konstigt och fel?

Idag så blir det kaanske att åka pulka, måste hitta min kamerasladd och göra julgodis. Antagligen också sätta granris på furstukvisten. Har blivit lite sent med saker känns det som , och jag blir otroligt frustrerad när jag inte hittar min kamerasladd eftersom att jag har tagit fina snöbilder och bilder på vår julgran som jag skulle visa för er. Aja, får väl leta vidare. Städning ska också göras, men det kanske inte blir förrän imorgon. Jäklar vad dagarna går fort, i övermorgon är det julafton :O Och det ska bli snöstorm , hoppas verkligen att släkten kan komma hit ändå , annars blir jag ledsen och otroligt förbannad !

Julestämning :D

4 dagar, en timme, 51 minuter kvar till julafton, underbart ! <3

Idag har jag hjälpt till en av mammas väninnor och hennes kille att packa saker, och sedan hämtade vi min syster så nu är hela familjen samlad. När vi kom hem så klädde vi granen, med nya julkulor och en ny stjärna, det blev jättefint <3 ÄLSKA ! Bild på julgranen kommer imorgon tror jag :)


Underbart!

Bilder: weheartit.com

puss på julen

Hemmadag idag eftersom att jag kommer bli ganska innesnöad. Mamma är påväg hem från sitt jobb också nu. Jag har sovit jättegott inatt faktiskt, är fortfarande trött men det är jag alltid :P

På lördag kommer nog båda systrarna hit och då ska vi ha gäster också, vi ska stoppa in nejlikor i apelsiner och sådant mysigt :) På söndag ska vi hämta gran och pynta gran , jättemysigt. Sedan på tisdag så blir det att göra julgodis. Det närmar sig verkligen nu med julafton , äääälskar !

F-N

Ibland undrar jag vafan jag skulle byta till samhälle för. Jag älskar klassen och lärarna, men jag klarar fan inte av alla läxor , det blir sådan press och jag blir arg och får panik och ger upp, jag fixar inte sådant. Det hade varit mycket enklare att gå kvar i media, även fast jag inte trivdes. Jävla skit!
Allt blir bara fel.

F-N

Ibland undrar jag vafan jag skulle byta till samhälle för. Jag älskar klassen och lärarna, men jag klarar fan inte av alla läxor , det blir sådan press och jag blir arg och får panik och ger upp, jag fixar inte sådant. Det hade varit mycket enklare att gå kvar i media, även fast jag inte trivdes. Jävla skit!
Allt blir bara fel.

Lucia med segt internet.

Idag är det den 13:e med härlig lucia i skolan, de sjöng så fint med underbara stämmor. Kommer ihåg förra året, då var jag en rosa tärna och sjöng himlen i min famn. Pappa filmade såklart den första gången då jag sjöng fel, haha.
Tänk att det bara är 10 dagar, 6 timmar och 44 minuter kvar till julafton, det är sjukt. Kommer att vara så ledsen när det är över, så jag försöker sakta ner dagarna mycket och mysa så mycket som möjligt, för sedan måste man ju vänta ett år till :(
Fast man har ju Argentina resan att se fram emot ;)


BLÖ

Bloggtorka. Har definitivt ingen ork att blogga. Är yr hela tiden och dör lite smått.

Imorgon är det lucia. yeeey!

Kalender, yes sir

Jag skulle egentligen packa in julklappar nu, men vet ni vad? Det är för kallt i köket för att jag ska kunna sitta där och i storarummet får sakerna inte plats på bordet. Men nu tänkte jag göra en sak, någon kalendergrej typ. Berätta barndomsminnen eller något. Blir lite försent men skitsamma så dag 7:

Detta kommer jag inte ihåg själv men alla har berättat det för mig. Det var julafton och tomten sa till min kusin att han heter Oliver, ni vet dom där små grejerna som man kan äta, istället för att uttala hans namn rätt och eftersom att jag då inte kunde prata ordentligt så sa jag: Han heter inte Ovijej han hetej Ovijoj. Sjukt kul när man hör hur det lät , kanske inte så kul skrivet dock ^^

17 dagar kvar <3


I am alive

Orkar inte blogga haha. Är trött som in i och har fortfarande dunkande huvudvärk.

Men jag finns kvar, så att ni vet !

Byta? Lussebak

Nu funderar jag faktiskt på om jag ska prova devote.se, jag kommer fortfarande till att stanna kvar här men jag ska se vad jag trivs bäst med.

Nu bakar jag, mamma och pappa lussekatter, bilder kommer senare :) De står just nu och jäser :)

RSS 2.0