Kläder <3

jag vill shoppa kläder, men jag tänker minsann vänta tills det är mellandagsrea då det blir att åka till Kristianstad med familjen och kanske Sanne :D

Fast denna klänningen har jag redan , för jag var tvungen att köpa den nu om den skulle försvinna, kommer säkert att bli rea på den sedan, men ändå :)

Dittan och dattan

Hemma från skolan idag.

Vädret är så vackert idag. Det är sol och fint med glittrande snö. Oehört kallt bara :P Nu funderar jag på om jag ska ta in en katt och mysa lite, dom är ju egentligen utekatter men man kan ju ha dom i knäet en stund iallafall. Imorgon blir det iallafall skola och efter skolan så blir det att färga Sannes fina hår :D hihi
SNART JUL, 1:A DECEMBER IMORGON ! :D <3

Lite bilder

Ska bjuda på sjukt snygga bilder från igår !

Innesnöad

Innesnöad hela dagen lång :P Skulle egentligen på utvecklingsamtal idag men så blev det ju inte.
Jag, mamma och Fanny gick till grannarnas stall precis och tog in hästarna (en av dom är vår), efter det så tog vi ut tre av våra fem hundar en efter en så att de fick springa runt lite, de hade lite jobbigt i drivorna, men det funkade bra ändå , de tycker att det är kul när de får röra på sig :) Snart ska jag och syrran äta kräftor, vi är inte alls knäppa nej. ^^

Och ja, jag älskar att bli innesnöad, det är så mysigt. Synd att det blev på en skoldag bara *hosthost*


Snöväder

Ni måste ju se likheten ? En fin snöskulptur gjord av mig och syrran :)
Dessutom hade vi väldigt kul ! Jag lägger in sjukt roliga bilder imorgon !

Julpynt

Är totalinnesnöad. Det ända jag oroar mig för nu är om min syster kan komma hit imorgon och hjälpa oss julpynta, annars så älskar jag det ! Idag har vi satt upp ljus och sådant och jag har julpyntat i mitt rum, imorgon så ska vi julpynta i hela huset för det är ju första advent :D Tänkte ge er lite bilder nu!


Bara mysmysmys!

Det snöar hela tiden och jag ÄLSKAR det!
Man möts av negativitet överallt men det slår mig inte!
Jag har blivit lite småförkyld men det skiter jag i för jag ska gå ut sedan med min hund och mysa lite och efter det blir det julstädning som in i eftersom att vi ska julpynta imorgon, den första advent, sååå mysigt <3 Då blir det glögg och pepparkakor tills man mår illa <3

Pepptalk

  • Jag skriver som en galning idag men måste peppa mig själv nu så därför:

  • Jag kan redovisningen utantill som jag ska göra imorgon
  • Jag har gjort ett jättebra arbete på ca fyra sidor
  • Jag har tränat så gott som jag har kunnat på danskan, men än så kan jag inte göra
  • Jag ska stå upp inför klassen och vara självsäker imorgon
  • JAG KLARAR DETTA
  • Skitsamma om jag är nervös, de flesta är det men det är bara till att kämpa på
  • Dessutom är jag ju jävligt smart
  • Får bra komplimanger av mina lärare
  • Händer det något misstag så händer det, då kan jag bara göra det bättre nästa gång
  • Och till sist: Ingen kommer att skratta om jag gör bort mig

Bytt utseende

Nu har jag lite annorlunda stil på min blogg. Har dock glömt bort hur man ändrar färg på text och rubrik, hjälp någon?

Lite mysbilder =)


maaaud

Jag är hungrig igen o.O Åt för typ en timme sedan. Iochförsig är det inget ovanligt när det gäller mig med ändå. Snart så tänkte jag gå ut och ta lite mys vinter bilder =) hihi

Snö, eller inte snö?

Jag föredrar snö faktiskt. Jag älskar snö om jag ska vara ärlig. Igår när det började snöa blev jag som ett litet barn igen och började tänkte på julafton och ville bara kasta mig ner i snön och göra snöänglar och bli ordentligt kall så att man kan värma sig när man kommer in sedan.

De flesta gillar inte snön så mycket. Idag har jag hört runtomkring mig: "JAG HATAR SNÖ, VILL HA SOMMAR!" Men som sagt är jag ingen sommarmänniska. Det är så härligt med en ursäkt att kunna sitta inne och glo på underbara filmer och gamla julkalendrar och det är så härligt att gå ut när man vill ha frisk luft och bara känna vinter och julglädje. Eld i spisen och ljus tända överallt, överdrivet mysigt. Dessutom kan man ju inte glömma julskyltningen som börjar vid denna tiden.

På söndag är det första advent, som jag längtar. Den dagen ska vi julpynta jättemycket, mitt rum och hela huset ska få sprida julgläde :)

Ni som inte gillar snön och vintern, tänk på allt positivt som finns. Som sagt så har man ju faktiskt en ursäkt att vara inne och glo på film eller läsa en bra bok.


Lite bilder, väldigt lite


Överraskningsfest

Mormor fyllde år och hon trodde att vi skulle till Nina igår, min kusin. Det var så roligt för vi hade planerat en överraskning så vi åt på ett jättefint slott och sådant. Där var så himla fint och mormor blev så himla chockad, det var jätteroligt att se ^^ Till förrätt fick vi en fisk med ostron och musslor, det var jättegott men smakade lite för mycket hav i slutändan ^^ Till varmrätt fick vi dovhjort, som var rött och gott, potatis, ugnsbakat äpple, rotfrukts bitar, lök och dovhjortsköttbulle, verkligen skitgott. Kaffe och tryffel fick vi till efterrätt, det var verkligen skitgott.

Det blir inte bilder nu för blogg.se vill inte samarbeta med mig just nu, blir lite smått arg.
Ni får det senare eller imorgon.

Bäst!

Harry Potter var som vanligt skitbra! En av de bästa filmerna om jag ska vara ärlig. Jag tycker att det är jättebra att dom gör två delar av den eftersom att det händer så mycket i boken.  Dock så kommer jag inte helt ihåg vad som händer så jag ska nog läsa boken igen hihi ^^ Jag kan inte bli trött på underbara Harry ^^

puss på Harry

Harry Potter stal mitt hjärta och gjorde mig lite smått ledsen när det bara är en del kvar sen slutar allting *cry*
Ska LÄTT köpa boxen som kommer till att komma så småningom <3 Nästa biobesök blir nog för att kolla på Narnia, efter det pirates och efter det Harry , I think :)
Jag ska försöka hinna skriva en liten recension om Harry imorgon, men nu ska jag sova.
Puss på magi och alla heta killar <3

wierd

Jag gjorde spaghetti och sås precis, skitäckligt
digestive kex, skitäckligt
Avokado, gammal och skitäcklig

jag har blivit chockad över mig de senaste dagarna. Jag går inte och småäter och står emot godis och sådant när jag ser det. Dessutom så tycker jag att mkt är äckligt. Har jag feber?


julmys!

När mamma och pappa åkte iväg satte jag igång jullåtar på högsta volym och slog in julklappar. Jag älskar att börja med julen tidigt, det är det bästa som finns på hela året och det är den dagen som jag är som mest lyckligast skulle jag faktiskt tro. Eller ja, månaden innan egentligen. Allting man förbereder osv. Nu den 28:e ska vi julpynta :) Jag älskar julen, så är det bara. Mina julklappar blev jättefina tyckte jag faktiskt. En till Fanny och en till mamma, mamma ska få en liten julklapp till men den packar jag inte in än :)

Jag sjöng jättehögt nu till jullåtarna, älskar att vara själv hemma så att man kan låta hur mycket man vill, för det kan man här på landet ^^ O helga natt är en av mina favoriter <3 Den är så fin fast den är inte så julig egentligen tycker jag. Julen är här är så mycket jul som det kan bli, herregud sådan julkänsla jag får när jag hör den.






ledsen i ögat.

Har ätit massa pannkakor nu och snacka om att min mage känns degig xD
Jag måste verkligen börja träna så att jag får en lite mer fast mage, haha ^^ Nu kollar vi på äntligen hemma, dom gör så fina saker.

Deppar sönder lite smått, vill ha min skolkatalog för folk har fått den men jag har inte fått den , och jag blir rädd att vi har skrivit i fel någonstans :( Snart ska jag gå och duscha, sa innan till Sanne att mitt hår ser ut som mögelost hahahah>_<

Dessutom har jag känt mig febrig idag också, bajsapa. Imorgon blir det iallafall att redovisa ett engelskaarbete om Tim Burton , är inte nervös än men jag blir väl :) Så jag ska träna lite innan jag går och lägger mig och på lunchen imorgon , så att jag känner mig säker på vad jag ska säga.

Konstig Allis

Jag har sockerfall, men är fortfarande inte sugen på att äta. Förstår inte vad det är med mig idag. Känner mig orolig och går inte i kylskåpet varje timme. Har legat i sängen hela dagen i vilket fall som helst. Har inte orkat röra på mig...

PUSS

Myshelg!

Det har varit en mysig helg. I fredags så skulle jag egentligen titta på Harry Potter med syrran men tydligen så var det inte förrän på fredag hihi ^^ Men vi åkte iallafall till hennes lägenhet och käkade pizza och glodde på idol. Igår så drog jag till min andra syster Elin i Malmö, dock så åkte vi till Lund och gick på Nova Lund och försökte hitta något roligt. Dock så har jag nästan kommit på vad jag ska köpa för julklapp till alla människor så det är ingen panik än :) haha. Har bara två kvar jag måste komma på till.
Idag så åkte jag hem och nu så sitter jag här. Mitt huvud mår bajs och jag förstår inte vad som är problemet :(
Nu ska jag försöka ladda in bilder på facebook, det går väldigt trögt men man får ju ha tålamod :)

Nu så längtar jag efter nästa helg, då det ska bli Harry Potter på riktigt ^^

Från bra humör till dåligt.

Vet inte vad som hände. allt har varit bra idag, jag har gjort mina läxor, kollat på film osv och helt plötsligt så blev jag ledsen, det känns konstigt.

Jag får försöka bli på bättre humör. iallafall, imorgon så ska jag sova hos WG, hoppas på en toppenkväll och jag ska antagligen hjälpa henne att baka hihi :)

Nu ska jag fortsätta plugga lite, annars får jag inte sova hos henne imorgon ^^

Ingen intressant rubrik.

Idag har jag ingen lust till att blogga egentligen. Mår inte alls bra och har typ sovit bort hela kvällen. Det var skönt men jag är fortfarande lika trött som jag var innan jag somnade. Något är fel med min kropp, typ en influensa eller något.

På fredag så blir det att kolla på älskade Harry Potter, är dock lite ledsen för att del två av sjunde filmen ska komma i 3D, känns lite fail. Jag får bara huvudvärk hela tiden. På lördag blir det att åka till syrran i Malmö.

Det är inte alls många dagar kvar till jul, 44 eller 45 faktiskt. Första advent ska vi julpynta, det är inte alls lång tid kvar, fast jag hade hellre börjar nu ^^


Onepiece hos DennisM

http://dennism.se/2010/november/utkast-nov-4-2010-3.html#comment

Jag är med i en tävling där man kan vinna en onepiece dress hos DennisM. Hoppas verkligen att jag vinner, har velat ha en sådan där i evigheters evigheter, dom ser så mysiga ut!

Mys <3

Jag längtar tills mamma kommer hem <3 Vi ska mysa och kolla på Top model, har missat det två gånger i rad nu nämligen :(
Dessutom ska jag be henne ta med sådan där mozarella pizza med hem som man köper på ICA, det tröstar nog mig lite <3


Förkyld.

Är trött på att bli förkyld så ofta. Jobbigt som fan.

Idag är jag iallafall sjukt irriterad, arg, ledsen osv. Varför jag är det vet jag inte. Ledsen vet jag men inte allt det andra. Behöver plugga, massor med läxor men jag är orklös. Ibland tänker jag att det bara hade varit enklare att lägga av med skolan. Skita i den. Men vill jag bli kurator så går väl inte det antar jag, vet inte faktiskt. Alla säger att man kommer ångra sig och sådant om man gör det, visst så kan det säkert bli men usch. Jag orkar inte mer, det sätter för mycket press på mig och alla läxor osv. Jag klarar inte av stressen. Gud vad jag längtar till jullovet.

Jag saknar det där med att vara liten. Snälla låt mig få spola tillbaka tiden.

Gårdagen, idag och morgondagen

Mysig dag igår. Farmor, farfar och mormor var ju här och det var supertrevligt. Alla var på gott humör och jag älskar när mormor och farmor ska jämföra saker "men jag då". Dom är underbara <3

På kvällen åkte jag på halloween fest, var inte speciellt taggad men det funkade tillslut, dock slutade kvällen dåligt för att jag blev jävligt arg, men det är ingen ovanlighet ;)

Idag har jag varit i Malmö med min syster och träffat min andra syster, vi gick på billighetsmarknad och köpte smink och sedan så spelade vi wii hos min äldsta syrra Elin. Nicenice!

Skola imorgon, usch säger jag bara!


Lite trevligt sådära!

Igår så blev det typ chillfest hos WG <3 Jag hade väldigt trevligt :) Mycket snack mellan mej och Wg, tur att vi är vänner igen, förstår inte hur en människa kan förstöra mellan två andra människor sådär mycket! :O

Ikväll vet jag inte riktigt, ska vara med Emina men sen vet jag inte vad som händer :)

Om ca 45 min så kommer farmor, farfar och mormor hit och käkar middag. Kalkon faktiskt, fint ska det va´ ;)

Di Leva

Tomas Di Leva måste nog vara en av världens mest genialiska människor. Att det kan finnas så mycket kärlek i en person är chockerande eftersom att de flesta är egoistiska till en vis del iallafall. Jag älskar verkligen hans musik. Hans texter är underbara och lyssnar man noga så inser man hur vackra och betydelsefulla dom är.

Det finns inget stress för honom verkar det som. Det verkar vara: allting ordnar sig, så det är inte lönt att stressa.

Så jäkla smart.
Jag älskar honom nästan även fast jag inte känner honom.

Completely bonkers.

Jag bara älskar Albert Einstein citat, det går ju inte att inte älska dom.
"Det är mycket nedslående att leva i en tid då det är enklare att spränga en atom än en fördom."

Han verkade så himla smart och galen, precis som jag vill ha det ^^

"Have I gone mad?"  "Completely bonkers... but all the best people are!"
Alice in wonderland <3

Dålig uppdatering

Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men nu är det faktiskt lov och jag tittar typ bara film hela tiden ^^
Jag ska till hudläkaren i Kristianstad imorgon med mami och efter det så ska vi fika. På onsdag så blir det till IKEA. Har inte varit på det nya så det ska bli spännande. Jag ska ha en ny säng, en bredare hoppas jag på, men det blir tyvärr inget nattduksbord om jag får en större säng för det får inte plats^^. Vi kommer att käka där också, för mig så blir det lax som vanligt tror jag :)

Nu är jag sömnig och ska gå och lägga mig. Godnatt kära människor :)


RSS 2.0