<3

Now my hair is black, and im never going back ;D
haha :D

Vem ska man lita på i sådana här stunder?

Detta har varit en ganska konstig dag. Faktiskt ganska många som varit irreterade, inklusive mig såklart. Jag vill så gärna lita på folk, på alla, jag är en sådan människa, därför blir det inte ofta som man tänker sig.

Men iallafall, vår klass får ofta inte reda på saker i tid, nu idag, fick vi reda på att vi ska lyssna på ngnting i aulan imorgon, bra information jag menar.

Det har gått bra med skolan nu ett tag, men nu är jag såååå fruktansvärt trött på den igen. Fysik och biologi prov nästa vecka, massa läxa och blööööö plus massa saker inför trydekonserten som man inte hinner med, har aldrig känt mig så här oförberedd inför en konsert. Men iallafall, om ni vill höra på dåliga/bra saker, kom till tryde kyrka på torsdag klockan sju :) Får verkligen hoppas det går bra.

Men, nu ska man vara positiv. Fick MVG på mitt so arbete om Japan, jag blev riktigt överlycklig, Jan borde ha fått en stor fet kram, men det hann jag inte med :O

Nu ska jag göra ngt, inte för jag vet vad, kolla hem till gården tror jag. Puss

Taskigt:O

Förlåt att jag inte skrivit på länge, känns lite taskigt av mej. Men nu har jag faktiskt lektion, så jag är ganska upptagen, skriver när jag kommer hem, lovar (Y) <3

:D

Jag älskar idol, idol var underbart. Synd att Mariette åkte ut dock. <3 Jag och Amanda syns när vi testar decibell ljudet :)

mhm

jag och mamma har problem med att beställa skor. Och jag har problem med att fatta hur jag ska kunna gå i dom, men men, det ger sig xD 10 cm klack, herregud. Ont i fötterna? Jadå! xD

Elin&Fanny


Nyfikna systarna?


Det jag önskar mig just nu.



Nu tändas tusen juleljus.

Okej, kanske inte riktigt än. Men jag längtar som en galning. Advent, lucia, julafton, nyår. Nu kommer det bästa på året liksom.
Sommaren är inget för mig, jag blir bara solbränd och varm och blö. Men vintern, ja. Helt underbart. Regn och slask är ju kanske inte så mysigt men man får väl hoppas på att få mysig snö snart. Jag hoppas verkligen att jag ska få en bra jul i år, utan någon sjuk mamma, någon sjuk släkting eller något sjukt husdjur. Det ska bli bra i år, det har jag bestämt.

Jag har ingen aning om vad jag ska önska mig, men det kommer väl tillslut :)

<3

Hoppas allt går bra moster Majan. <3

mhm :D

Ja, alltså alla mina vänner säger att hem till gården är så jäkla dåligt. Men jag kan förstå att man tycker det är dåligt om man har kollat det en gång eller några gånger bara. Men jag har växt upp med det och kollat det när jag varit sjuk och sådant, så jag har helt enkelt fastnat ^^ Finns nog många som inte ger det en chans bara;) O andra avenyn, många som säger det är dåligt också. Alltså, det kan vara dåligt, men det händer ofta saker och då måste jag bara kolla och göteborgskan, vem älskar inte göteborgskan :O
Ne, nu ska jag dricka te och äta lussebulle <3



VILL HA

Jag vill inte vara ledsen, jag vill vara glad
Jag vill inte ha regn, jag vill ha snö
Jag vill inte ha mulet, jag vill ha sol
Jag vill inte ha november, jag vill ha december
Jag vill inte ha advent om en vecka, jag vill ha advent nu


Jag vill ha och vill ha och vill ha, men får det inte .. -.-

HEM TILL GÅRDEN

OMG; KOLLADE HEM TILL GÅRDEN :O HELT OTROLIGT OCH SORLIGT, blöööööö :O Hur spännande som helst och jag får inte berätta det på bloggen för mamma har inte sett det än!
Herregud Fanny syrran, du kommer dö när du ser det :O

Pia

Jag har mått dåligt hela jäkla dagen, nu blev jag helt plötsligt piggare och vet ni varför? För att mamma hittade ett halsband som jag fick av min faster när jag var liten och fyllde år. Min faster lever tyvärr inte, jag känner henne inte heller, har bara träffat henne när jag var liten men det har jag tyvärr inget minne av. Hon hade bröstcancer och det spred sig. Men iallafall, jag började nästan gråta när mamma visade mig det, konstigt att jag kan älska en person som jag inte känner. Halsbandet var på blomman Linnea, eftersom att jag heter Linnea i andranamn.
Tack Pia, det värmde verkligen att få se något som du gett mig. <3

!!!!

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs

<3

omg. Kollar reprisen från idol nu, bölar ihjäl mig ju, så himla känslosamt.
Det påminner verkligen mig hur viktig familjen är för mig, JAG ÄLSKAR ER! <3

Till Egåk

Kåge du är min ögonsten, Kåge du har så långa ben :D
Hahhahaaha, försöker bara pigga upp dej lite Egåk, hoppas du mår toppen snart, annars får jag väl ta till med skånska ord också så du ska bli glad :D

New moon

Kollade ju bio igår, det var verkligen en sevärd film, tack för att man fick följa med Carina :)
Nu har min älskade Älin åkt hem <3 Saknar dig redan :* Snart så ska jag, mamma och Elin syster julpynta. Pappa ska också hjälpa till lite senare, sen ikväll blir det pepparkakor och glögg, helt underbart, julkänsla om något!
Det känns som söndag idag, fattar ni hur skönt det är att ha lördag när man känner så ? Snart är det trydekonsert, ni måste komma dit ju!
3 december, kommer dock inte ihåg vilken tid, men det kan jag skriva en annan gång :D


Yeah

Det känns som om jag inte har skrivit på evigheter, men det kanske bara är jag. Ikväll så ska jag kolla bio med folk från skolan och min vikarie. Elin, my best friend ska med och kolla. NEW MOON! Jag kommer sitta och dregla precis hela tiden , men det är ju inte mitt fel ^^
Imorgon så ska jag och min familj "adventspynta" visst, det är en vecka för tidigt men vi tycker om att börja tidigt med det :D På söndag vet jag inte riktigt vad som händer, åker nog in till Tomelilla för jag är ju ledig på måndag, skönt med långhelg kan jag säga! Dessutom så är jag bäst, hade so idag, så hade vi läxförhör men det hade jag glömt men jag klarade ändå godkänt. Fick 16/22, är man bra eller är man bra ?
ASBRA!

Ne , hejdå, nu ska jag kolla house :D

Foki

Nu medverkar jag i en tävling på www.fokis.se , den gulligaste bloggen jag vet :) Hoppas jag vinner, vill verkligen det, jag behöver något nytt och roligt i mitt liv ^^

Man kan vinna en Iphone och man får välja skal själv, yeeey :D Detta är skalet jag vill ha ^^

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-FallingStarz-Case-rosa.html

Så glöm inte att kolla hennes blogg, www.fokis.se www.fokis.se www.fokis.se

rensat garderob

det är det tråkigaste som finns, att rensa garderob alltså. Varje halvår iallafall brukar jag rensa bort kläder som jag inte ska ha, det blir alltid lika mycket som jag kastar. Sedan kan jag inte kasta vissa saker för att jag har minne av det och man tänker liksom: Detta hade jag på mig när jag fyllde tio år, nä men sådana saker. Eller så tänker jag: Men jag ska ju faktiskt få barn i framtiden, så då kan jag spara det till dom också, samma med leksaker. Jag är sjuk :P Jag har 92358239 leksaker kvar. Alla mina barbiedockor ligger i en låda med alla barbiekläder. Det är så mysigt :)
Jag saknar att vara liten. Det var så härligt då. Man grät aldrig länge, var aldrig sur länge, var glad länge och kramade alla som kom i sin väg, man tom tyckte om alla, dock så gillade jag inte clownerna, kanske därför jag har min clownrädsla nu.

Nä, nu ska jag leta upp akord så jag kan spela piano. Pusspuss


BLÖ

Det var verkligen inte kul att åka till de olika linjerna idag, vi fick inte alls veta mycket om vad de handlade om, tur att det är öppet hus den 18 och den 28 ^^

Jag skulle skriva en recension nu , jag har skrivit lite men denna boken var verkligen svår att skriva om! Kommer definitivt inte få MVG på denna recensionen som jag fick på den förra, det är väldigt synd tycker jag, för Marianne skrev på mitt omdöme att om jag jobbar lite hårdare så kan jag få MVG i svenskan. På onsdag ska kanske jag och Madde sova hos Danny för vi har sovmorgon på torsdag.

Jag vet fortf inte om jag ska ta bort spanskan eller inte, hjälp tack!

gymnasie, jul, övningsköra

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera känner jag.
Men jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Men kan väl försöka :P
Imorgon ska vi dra till gymnasiet i ystad med skolan. Ska kolla hur där ser ut där och sådant. Vi åker tjugo över nio och åker hem så vi hinner med bussarna , men tror faktiskt jag ska stanna i Ystad efter, vet inte riktigt :P Beror på om jag har mycket att göra^^

Den 23/11 är vi lediga från skolan , riktigt gutt! Snart är det faktiskt första advent och jag längtar som en galning, ska bli riktigt mysigt att "adventspynta", det ska vi göra nästa helg, vi ska vara liiiite tidiga med det (a).

Julen är en av de bästa sakerna som finns , fast det är sjukt tråkigt när den är över!

Å tänk. Om exakt, ja faktiskt exakt 5 månader får jag börja övningsköra, GREEEEAT! Kommer bli riktigt kul!
Men jag får nog varna alla i trafiken att jag ska köra.

Men nu ska jag dra. ^^

:o

Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.

detta känns ju bra...not -.-

My days

Jag har inte skrivit på evigheter, sorry guys. Ska berätta lite vad jag gjort sista dagarna.

Torsdag: Gick i skolan , sen drog jag hem till Danny och passade hans hund med Madde. Fett gullig hund!
Jag och Madde kom på att vi skulle göra våfflor, Danny hade inget våffeljärn så vi tänkte göra det i ugnen . Det gick okej . Men sen när vi åt så kom vi på att vi skulle kolla bäst före datumet, tur var väl det, för det pulvret var ett år gammalt xD

Fredag: Gick i skolan , hade utvecklingsamtal, det gick jättebra :) Sedan stack jag och Madde och träffade Senada, efter det stack vi hem till Danny och förfestade lite innan valla. Valla var väl helt okej , kanske inte det bästa jag varit på men ändå kul. Sov hos Danny efter valla.

Lördag: Jag och Danny gick en långpromenad med hans vovve, sen stack vi hem till honom och kollade TV. Efter det åkte jag hem. Nu sitter jag här och har tråkigt -.-


japan ;D

Nu ska jag vara duktig och göra det egna arbetet som handlar om Japan, dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha som fördjupning, sushi kanske?

infektion

fedeinfektion i mitt hål i örat, det nya jag gjorde. greeeat. Jag klarar aldrig av dom plupparna man får när man har gjort hål, jag behöver liksom örhängen som andas, nu har vi satt i ett annat som ser lite skumt ut, men allt för att mitt öra ska bli bra!
Nu ska jag nanna kudden , somnade i soffan innan :$

<3

MVG!

alltså , det händer faktiskt inte så mycket i min vardag, men jag älskar ändå att skriva.
Jag fick MVG på musikprovet 53/58, riktigt bra, stolt är jag. Ska försöka fortsätta mitt Japan arbete nu, jag gillar faktiskt att göra egna arbeten , men tycker det är jobbigt när jag är trött. Ska försöka ändå.

störd :D

vad vore jag utan.. mina andetag?

aa, ganska död faktiskt.

^^

Jag tänkte börja lite på mitt arbete med Japan, men vet ni vad? Jag orkar inte :( Som vanligt. Skolan tar död på mig, allvarligt!

Idag har jag inte haft foundation eller puder på mig, helt underbaaaart! haha, fast inte så bra ändå. För när vi skulle träna på will you be there så sprack min röst typ i allting för den är så ljus, jag skulle liksom sjunga själv, så jag började typ skratta och rodnade ihjäl mej , var jätteröd i ansiktet alla bara: naaaw!
Hahaha , skämmigt, men jag klarar mig :)

:D

Förresten.

GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG, I LOVE YOU ! <3

nervös

Nu hoppas jag på att jag är ordentligt förberedd för mitt musikhistoria prov som jag ska ha imorgon, är faktiskt lite smånervös, vill verkligen få MVG på detta!

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning och sedan ska jag försöka läsa, tio dagar kvar tills första recensionen ska vara inlämnad, greeeeat, eller inte. Har knappt läst någonting!


missmissmiss

alla dessa bråk med syrrorna, de var nog inte så dumma ändå :( <3

Nice

Igår var jag på John Bauer och kollade lite om jag vill gå där. Tror inte det blir så faktiskt, tror det blir öp :P Men om jag ska gå media eller samhälle CSI har jag ingen aning om , jobbigt läge det där.
Elin följde med mig hem och när vi kom hem kollade vi först i taket lyser stjärnorna, det var bra :D sen kollade vi chicago. På kvällen kom Fredrik också, det var en väldigt trevlig kväll :) Cell 2 filmen är asbra! Men nu ska jag duka för mamma och pappa kommer hem med pizza :D

HAHA!

tjejer vill ha värme och ömhet.
släng ett element på dem så blir de både varma och ömma :)

hahaha , förlåt för jag snodde mem, men det är så jäääävla bra !

Mariette

Fattar ni hur nervös jag var när jag satt och väntade på hur röstningen hade gått, om Mariette eller Rabih skulle åka ut. Som tur är blev det inte Mariette, vilken lättnad! Fattar inte ens hur hon kunde sitta löst :S
Iallafall på tal om annat så ska valpen Loi som vi tar hand om just nu sova i min säng :)

Natti

haha good luck

Haha , jag nös typ 39494 gånger precis, jätteintressant att veta va? :D
Nu ska jag försöka läsa typ 300 sidor så jag kan skriva recension på den till den 18 november, önska mej lycka till -.-


blö

jag är trött, borde plugga och har ont i magen. Min helg kommer bli trist, men jag kanske inte orkar göra ngt ändå, är lite psykiskt och fysiskt trött nu. Blir väl bättre igen.
<3

Män som hatar kvinnor

Förresten, på tal om ngt riktigt roligt så var huvudpersonen i Män som hatar kvinnor i vår skola!! De filmar in en ny film där, det ska föreställa ett sjukhus. RIIIKTIGT TUFFT! Hon är så jäkla vacker! Hennes man var också där, han i wallander, han heter Ola tror jag. Han är ju inte ful för sin ålder hlr precis ;D

Lite positiv ^^

Aa, jag har fortf ont i min arm, kanske lite bättre nu , men nu har det gått över till ryggen och handen också så det krampar liksom, inget vidare.
Men nu ska jag inte vara så negativ hela tiden. Jag och mamma var på Bo Ohlsson idag och kollade julsakerna, ni kanske tycker det är lite för tidigt, men jag älskar julen, å jag är riktigt dålig på att vänta ^^ Inget tålamod här inte ^^
När mamma duschat klart ska hon och jag kolla julsaker, typ i tidningar och på internet, något fint pyntartips kanske! Sedan ska jag krypa ner under täcket och kolla på halv åtta hos mig med mamma, jag älskar de här kvällarna där jag bara kan ligga och lata mig. Jag har iof ett SO arbete att göra, men det håller vi på med i skolan så det fixar sig säkert. Har tränat lite musikhistoria men tror inte jag kan lära mig fler låtar nu, jag tror de sitter dom som vill sitta.

En sak till som är helt underbar, är att vi ska börja träna lucia på fredag! Helt underbart och mysigt. För oss musikare som går i nian så är det tvunget (man kanske inte ska säga tvunget, men ni förstår vad jag menar) , sedan får andra människor som går i nian göra en liten "audition" om dom vill vara med.
Nu ska jag inte sitta här längre, tänkte göra varm choklad (L)

Min arm dödar mig.

Jag lovar, jag har aldrig haft så ont i min arm som jag har nu. Jag har fått min biverkning också, mår riktigt illa :(
Kan inte röra armen utan att det gör ont, hoppas på att det går över till imorgon.
Därför fick jag stanna hemma idag. Har kollat hem till gården och sådant, har inte orkat träna musikhistoria, har varit alldeles för trött. Jag längtar jätte mkt tills på fredag, då vi ska börja träna lucia ^^

Ne , nu har jag bättre saker för mig. :)

<33

förresten , måste bara skriva en sak. Älskar mina vänner, vissa läser så jag hoppas de förstår hur mycket jag älskar dom!
Ni är de bästa! (L)

vaccin

Jag har jätteont i armen nu . Tog vaccinet mot svinet idag xD
Är rädd för jag ska få värsta biverkningarna! Men men , jag måste tänka positivt ^^

Orkar faktiskt inte skriva idag, sry guys, men ni förstår inte hur trött jag är xD <3

Malmö

Snart åker jag till Malmö för att kolla filmen. Lite synd är det. För den slutar typ åtta, går inte tåg hem förrän tjugo över nio, woooho :D Alltså är jag hemma halv elva och det är skola imorgon -.-

Men jag dör inte. Men jävligt mycket pengar blir det dock :/
Förlåt mamma och pappa <3

RSS 2.0