:)

En trevlig dag i Simrishamn och nu är det dags för att sova. Det känns som om jag börjar bli sjuk igen , det får bara inte hända!

Sju små söta rara!

Japp , så är det. Det kom sju valpar igår, jag och Fanny gissade på 6 stycken och det blev ju fel -.- Men dom är så underbart söta, fast de är såååååå mkt gulligare när de är typ 4 veckor, då blir man helt kär ^^

Igår var jag hos Emina och jag hade väldigt trevligt, vi gick rundor lite i Tomelilla och kollade lite på TV och så. Tack för kvällen alla, och speciellt Emina <3

Idag blir det att åka och kolla gradering på karate med pappa, mamma och Emina :)

yeeeey

Ikväll blir det att åka till Emina och träffa henne och några av hennes vänner, dock känner jag ingen av dom men man lär sig ju att träffa nya folk ;D Igår kom Älin hit , det var mer än två månader sedan vi var med varandra, och det är helt sjukt... Jag har haft det jättetrevligt och har verkligen saknat den flickan, hon är så jävla underbar och en dag utan henne funkar nästan inte :*

Vår vovve får nog fluppisar (valpar) idag, jätteeeeemysiiiiiigt med sådana små saker i huset, man blir så lycklig ^^

Hadderian haddera...

Och sedan så får ni inte veta fortsättningen , för det är lite barnförbjudet mahahaha!

Denna veckan har varit jobbig med magont. Var hos läkaren och han ville att jag skulle käka saker med gluten denna veckan för att sedan på onsdag göra prov och se om jag är glutenallergiker, så min mage mår verkligen inte så prima nu, menmen . Jag och min syrra var och impulshandla varor i ystad idag, det blev jättemkt mat, fyra fulla kassar!

Imorgon blir det skola och träna show, yeeeey

längesen jag skrev

sorry för det, men jag ska försöka bättra mig , lovar ingenting . Igår var det spexfoto med klassen, det menas med att man ska klä ut sig , jag klädde ut mig till en skolflicka, dock en lite mer vågad sådan . Idag är jag hemma för att min mage är dum , firade min kusin Ovijej imorse med presenter och mysigt, han blev nog glad. Grattis Loliver på 18-års dagen!

jag har fortfarande inte fått kläder från Hm som jag beställde för typ en månad sen , de har skickat ett brev att det är försenat men jag borde ju nästan få pengar för det också , så länge som jag har väntat på det, blir arg :O

:D

först blir det att käka, sen duscha och sedan kanske åka till shamn, men jag får se hur det blir med den saken . Igår hade jag jättetrevligt med Madde, Emina och Fanny, riktigt trevligt. Antagligen blir det att åka upp till gbg med dom i sommar också , men det får jag se hur det blir med den saken . Var med min syster igår när hon tatuerade sig, jag blev så jäkla avundsjuk och kände att jag också vill men då får jag väl vänta två år :( Fattar inte hur jag ska ha råd med allt i sommar, men jag får hoppas på att det ordnar sig ^^

Byebye, nu ska jag vandra iväg och se om maten är klar, annars blir det att duscha först ^^

Boende

ahahaha , söker boende. Är trött på att bo mitt ute i ingenstans, så kan jag få bo hos någon ? -.-

MAAH

jag är så trött just nu , åkte tidigare från skolan , men duktig som jag var så gjorde jag ändå provet tidigare. Det har åskat jättelänge, men nu äntligen så kunde jag sätta mig med mammas älskade dator <3 Ikväll blir det ost och kex, mysmys!

Varm dag

varit hemma från skolan idag, känns som om en förkyldning vill bryta ut, så jag mår dåligt ibland och ibland mår jag kanon, min kropp vill inte bestämma sig. Har iallafall försökt plugga historiaprov till imorgon , men alla jävla årtal och datum suger, får inte in det i mitt lilla huvud ^^ Jag har solat en stund också, ska snart ut igen och rykta lilla hästen :) Sjukligt varmt ute ^^

Konsert

Nu är the concert slut, det gick väl helt okej, glömde bort texten lite men det gör ingenting, det funkade ju ändå, att nynna går alltid hem :D
Imorgon är det sovmorgon , häääärligt, då ska jag sova ända till åtta ;D

Konserter.

Japp, nu på dagen har jag sjungit solo en gång-Imagine som var sjukt nervigt, alla såg min hand darra menmen, så kan det vara. Sen så har jag också spelar Crush crush crush. Nu ikväll så blir det samma saker, fast det är föräldrar osv som kollar. Mamma ska spela in när jag sjunger :O Haha. Hoppas det blir bättre denna gången, missade lite på sången, blev för ansträngt på något vis.
Nu ska jag vandra härifrån.
Kram och haj

Min dag

Sitter i skolan på min språklektion som jag inte har, har letat länkar till massor om mitt land skottland som man ska ha till son. Ska försöka få in samhälle, historia och geografi. Biologin har jag inte ens börjat med, och den skulle vara klar idag, ajdå ;D Menmen, den får jag göra när jag är klar med skolan idag, funderar på och åka in till mamma som ska vara i ystad lite efter jag har slutat skolan , men vet inte än, annars går jag bara till farmor och farfar :)

MAAH

Tråkig dag, men jag är glad idag :D Jag har faktiskt inte mått såhär bra på länge, vet egentligen inte varför :O Men självförtroendet är på topp iallafall ! :)

Nu ska jag kolla på film, pusspuss

Vovvisar

Hemmadag idag tror jag att det blir, men vet inte riktigt. Mamma och pappa kom just hem från hundutställningen, det verkade inte gå så bra :P Vår hund Zäta ska ha valpar om ungefär två veckor, så skriv ifall ni är intresserade och vill köpa :)

Lund och Malmö

Drog in till Lund med Amanda och Lisa idag, jättetrevligt :) <3 Dock blev det stressigt när vi skulle åka dit så att jag fick byta om i bilen haha som blev lite komplicerat, speciellt när jag inte ens hade en bh på mig, men de som körde förbi fick väl en glad överraskning ^^ När vi skulle åka från Lund till Malmö så fick vi springa till tåget, konditionen som jag har är inte så bra men det funkade dock befann sig en väldigt anfådd Allis i tåget sen. Nu är jag hos min syster, ska vara här över natten. Riktigt mysigt. Mamma och pappa är på fest och Fanny jobbar på den festen så jag hoppas ni har det trevligt också.

Vad bjuder morgondagen på? Fest någonstans?

Dennis M

Är med och tävlar på Dennis M blogg, man kan vinna en iphone3gs, här är länken ^^

http://nyheter24.se/modette/dennism/2010/05/07/tavling-vinn-iphone-3gs/

HIHI

Hah , vi skulle egentligen grilla ute idag, men det blir att grilla i ugn eller ta det på stekpanna istället ;D  Men det ska bli en trevlig kväll ^^ Imorgon så ska jag ju dra med Amanda någonstans och på kvällen vet jag inte vad jag ska göra, mamma och pappa ska på fest och min syrra jobbar på den festen så ja, vi får väl se vi får väl se :)

Maaaah :D

Så fruuuktansvärt skönt. Ledig imorgon, fast ändå ska jag gå och lägga mig nu så att jag kan sova ut ordentligt! Imorgon kväll så blir det att grilla med Lisa, Amanda, Madde och Eleonora, ska säkert bli hur trevligt som helst, fast fortfarande lite saaaad. Men men, på torsdag blir det antagligen malmö eller ystad med Amanda och senare vet jag inte vad som händer, antagligen ingenting .

Vandring

Vandrade med hela lag nord ungefär 8 km, inte världens roligaste. Hade funkat om det var på vanlig väg men nu var det fan i en jävla terräng upp och ner fram och tillbaka, skitdrygt och gav nästan upp på halva vägen, dock är jag väldigt stolt över mig själv nu. Känns som om jag är väldigt solbränd i huvudet, liksom är varm och det sticker lite, så jag är nog det.
Nu ska jag glo på outsiders på datorn :)

Haje

jag kanske tittade för att jag var avundsjuk, men det kvittar nu.



Idag åker jag in med mamma och syrran för att hjälpa mormor att packa upp, hon har flyttat tillbaka till sin gamla lägenhet som de har renoverat :) Jag är jättetrött just nu , var på crusingen till ett typ och somnade typ inte förrän vid kvart över två och jag vaknade vid halv nio.

FAAAAAAAAAAN

jävla skit

Kanon dag.

Första dagen idag som jag har känt mig helt okej , nu ska det fortsätta såhär :D Dock gillar jag inte vädret så jättemycket, det är ganska drygt faktiskt, vi har faktiskt majmånad nu , man kan gärna få lite värme :)

Imorgon blir det till ystad på cruising med Amanda, Lisa, Mathilda också kanske man ska träffa Älin en liten stund, det är mysigt :D <3 Saknar den kvinnan som fan , undrar hur längesedan det var man träffade henne helt seriöst :O Klockan åtta börjar fredagsmyset ordentligt, så ska det låta med chips och coca och mysa med familjen , kan nog inte bli bättre! Dessutom så käkade vi bakad potatis idag med massa gojs, så sjukligt gott så att jag får spunk! ^^

Nu ska jag vandra, kramkram

Inget är som det brukar

Det är så konstig känsla, jobbig och konstig. Jag längtar faktiskt jättemycket till att få börja gymnasiet, en nystart i livet, det behöver jag verkligen nu.
Jag förstår inte hur saker och ting kan ändras så fort, på en sekund liksom, hur man inte kan få saker tillbaka, man vet inte vad man ska göra för att huvudet är fullt och man kommer inte på hur man ska fixa det, man bara står där och försöker fixa det men så kanske det tom blir ännu värre. Jag vet inte hur jag ska komma på andra tankar men måste verkligen försöka nu. Dom i svenska hollywood fruar är inte så dumma som de ser ut. Päivi där sa att livet är en gåva och man ska njuta av gåvan. Hon har nog rätt, man ska nog njuta av livet. Jag har ju inte förlorat allt, jag har min familj, min släkt och några vänner. Jag borde njuta, tänka på något annat och tänka på att det hade kunnat vara så mycket värre, sedan så får det ta den tid det tar, det har jag redan accepterat. Egentligen älskar jag livet, jag måste bara komma på ett sätt till att tänka på det istället för att tänka på allt det negativa. Men man får lov att låta sig vara ledsen, men man ska inte bara sjunka ner i det för mycket, det tar för mycket energi.

Jobbiga dagar

Det har definitivt inte varit underbara dagar om man säger som så , men mer tänker jag inte ta upp, för jag hoppas på att det ska lösa sig.

Idag har jag umgåtts med Lisa och Amanda i skolan och lite mysigt. Hade np i fysik som var döjobbigt vad jag tyckte. Efter skolan så var jag hos farmor och farfar och glodde på tv, alltid lika mysigt att mysa med dom . Nu är jag hemma och är svintrött och ska glo Andra avenyn. Vet inte vad som händer med min mage, tror jag har det för stressigt eller ngt.

Hemmadag

Vaknade vid nio halv tio någonting, satte mig vid datorn och glodde först på true blood och sedan på andra avenyn. Min syster kom hem vid tio över elva och då började vi glo på kalenderflickorna, jättemysig film. Sorglig och sjukt rolig på samma gång. Idag så blir det att käka kyckling, riktigt gott. Pluggade religionprov precis, ska ju ha det på tisdag, jättejobbigt för jag vet inte om jag lär mig det som man ska lära sig det. Nu ska jag göra någonting annat, byebye

.

Ska snart dra iväg, väntar bara på att min kära syster ska bli klar.

Man kan säga att valborg sög, men tack ändå för kvällen.


Faktum är att jag verkligen inte vet vad jag ska skriva, slut på fantasi, vi hörs sen eller imorgon. Kram

RSS 2.0