Helgen.

Bliiiir galen som vanligt :P Imorgon så ska jag först till skolan då ju och sedan kanske till bo ohlsson för att köpa strumpbyxor efter det klockan 6 så ska jag till min kusin på släktkalas för han fyller år. När vi har varit där så ska mamma och pappa köra mig till Danny så ska jag sova där till lördagen och då ska jag och Madde till K-stad och handla lite och på kvällen blir det fööörfeeeeest hos Throbäck och sedan till Valla för fan! Träffas där någon? :D Efter det sover jag hos Throbäck och sedan på söndagen blir det att åka hem :) <3

OMG!

Fyför, ljudet har kommit ut nu på kastanjeskolans hemsida på vårkonserten och det är nog det värsta jag har sjungit någonsin, dååååligt. Men jaja, skitsamma. Kommer fler chanser.

Helgen.

Fredag: Jag drog till Throbäck med Elin, Pernilla och Fredde. Fatta vad vi hade kul alltså! Det måste fan göras om mina tjejer och mina pojkar. haha :D och tack för att du finns Elin, vad fan skulle jag gjort utan dej? <3 Mina girls också såklart, ni är dom bästa <3

Lördag: Vaknade vid halvsju, drygt som satan! Kunde inte somna om så jag gick in i det andra rummet och snackade med Ppilla, Mem, Fredde o Throbäck. Vid tre någonting så hade alla åkt hem men jag var kvar hos Throbäck. Efter ett tag kom Julia och sedan en som heter Josse, trevlig tjej det :) Jag somnade en stund i soffan men vaknade efter ett tag igen. 19.06 gick bussen från svampakorset till T-lilla. Gick till Danny och var där. Danny var och fiska men han kom hem efter någon timme. Sen sov vi.

Söndag: Var sjukt hungrig vid halv elva någon gång när jag vaknade så jag, Madde och Melissa stack till Roma och käka pizza! Älskar att äta det till frukost!  Gick sedan till Danny. Vid ett någonting stack Madde och Melissa men jag var kvar hos Danny... Kan säga att denna dagen blev skit...

Tack för helgen iaf alla. <3

glömde skriva.

Ska till Danny imorgon så antagligen blir det inget blogginlägg imorgon. Hoppas det blir min turdag, även fast det inte känns som det :/
Pusshej

Hell yeah!

Festa hos Throbäck ikväll! Ska bli fett najs. o dessutom, det är bara VIP som är bjudna ;)

plugga plugga plugga

PALLA PLUGGA! Jag är inte på topp idag med mitt humör kan jag säga. Dessutom så orkar jag verkligen inte plugga. Har ett kemiprov imorgon och jag siktar på att bara få godkänt helt seriöst, jag orkar inte hålla på och plugga just nu för jag är jättetrött och vi har haft så många prov så nu får det vara nog tycker jag. Hoppas jag klarar av att plugga på det sista på fysiken imorgon för det har vi prov på på fredag.

Dricker coca just nu som inte alls är nyttigt men palla bry sig. Är väldigt chipssugen också för den delen men vi har inga chips :( Jag mådde väldigt illa precis och tog lite samarin men nu är det lite bättre. Jag förstår inte, jag har varit jättetrött många dagar nu, känner mig helt utbränd eller någonting.

Men jag orkar inte skriva mer nu, men snälla var lite roliga och skriv kommentarer om ni glor på min blogg, Ällz like kommentarer.

Flickorna i 8m

jag hinner tyvärr inte lägga in ett långt blogginlägg för jag ska snart sova. Men jag kan skriva det att jag är sjukt trött på kastanjeskolan nu och vad dom prioriterar för någonting. Om man är lärare eller rektor på skolan borde man nog lära sig att kunna lyssna på båda sidorna om saken istället för på bara den ena sidan. Dessutom ska man också lära sig att inte uttala sig när man inte vet någonting om saken. Det där med att vi har startat upp saker på face book, bdb och sms, vad är det för jävla skitsnack helt seriöst? Ingen av mina kompisar (eller jag) har ens face book, vad jag vet iaf? :O  Eller jag kanske har missat någonting? Jag är så jävla trött på att jag och mina käraste tjejvänner ska få skiten för allting. Vi är bäst, thats it. Det kan väl inte vi hjälpa? Bara för att vi vågar stå för vad vi tycker och tänker så är det fel eller? Det är ganska konstigt... Det är ungefär som om jag skulle ha en gul tröja och säga, nej, jag tycker denna tröjan är ganska röd, när jag egentligen inte tycker det? :O haha jag vet , konstig jämförelse men jag kunde inte låta bli att skriva så. Snälla, låt mej och min "tjejmaffia" vara. Det är vad vi blir kallade iallafall. Men snälla, vi är inte farliga, vi blir bara förbannade om någon gör något mot oss som är fel!


Glad!

Nu är vår älskade häst hemma. Han har varit utlånad i några år men nu bestämde sig mamma för att ta hem honom. Han bor hos våra grannar och jag är överlycklig!

Fredag&lördag.

Fredag var helt underbar. Jag åkte till Danny 18.08 och sen sov jag hos honom. Var uppe till klockan 5 -.- På lördagen var jag på Julias konformation i kyrkan, det var ganska trist med sedan efter det var det fest i spjutstorp. Det var kul men jag åkte hem ungefär vid 6-tiden för att mamma kom och hämtade mig. Jag mår inte riktigt prima just nu men det går väl över snart, är så trött på att folk snackar skit!

mhm.

snart bär det av till Danny, vet inte riktigt när men det får vi väl se :D Imorgon ska jag ha kul som FAN! <3

Helg, skola, helg

Helgen var jävligt trevlig kan jag säga ! måndags var jag ju ledig också och då åkte jag in till Ystad med Maddefru och Theresiabby <3 Köpte ett par trosor och en bikiniöverdel som är så jäkla fin! Jag typ pluggade precis, har tre prov imorgon och det är hemskt! Egentligen är det ju förbjudet att ha det men när lyssnar lärarna någonsin på det? Just det... ALDRIG! Så fula dom är också, för det har först satt in proven som prov och sedan när det fick veta att vi hade fler prov så satte två stycken in sina som läxförhör :O. Iallafall, nu ska vi inte klaga för mycket här xD Men bara så ni vet, jag kommer inte ge mig när det gäller allt som hänt i skolan , jag ställer alltid upp för mina kompisar no matter what! Du ska ut, gör allt för att du ska det, jag lovar! Iallafall.

Jag har fullt upp i helgen. I morgon ska jag till Danny och sova där. Mys <3. På lördag ska jag till Julias och Fredriks konformation, vet inte riktigt än hur jag ska komma dit men hoppas på att jag får åka med Dannys föräldrar :) När Julias och Fredriks konfa i kyrkan är över så ska vi festa i en lokal i Spjutstorp, nice! Efter festen så kommer jag antagligen hjälpa Julia att städa för efter det så ska jag liksom med henne hem och sova över hos henne. Jag älskar min Juliabby <3 På söndag åker jag hem och slappar :) Puss på denna helgen, den kommer äga! <3

hell yeah!

partiiii hela helgen. haha :D ne kanske inte , men nästan.
ska sticka med tåget 17.38 till maddefru. Sen ska vi bada i hennes badkar och raka ben i kors. hahaahahahaha xD Efter det ska vi nog käka någonstans xD

helg.

skriver mer imornn , ska bara göra en liten truddelutt :D
tors : feeeesta hela natten lång hos madde
fre: hos min kära Älin älskling <3
lör: kanske till Danny <3
sön: ingen aning, hoppas på fest :D


RSS 2.0