systern min.

Ikväll så blir det att åka till min kära syster i Simrishamn och kolla på den gröna milen, älskar den filmen! Dock ska jag ta en stor fet madrass med mig på tåget och det är lite småjobbigt men det fixar sig säkert :P Vi ska köpa godis och bli feta :D




Jag saknar dig så himla mycket. :'(


Att bo på Björkebäck.

Just nu är det lite deppigt. Eller ganska ofta egentligen, jag gillar verkligen inte alls att bo på landet. Det kan vara skönt ibland kanske men jag är så jäkla trött på det, fed up så kallat för jag har bott här hela mitt liv, mer än sexton år ju. Jag vill till en storstad just nu, eller till en liten stad, bara där det finns mer liv och rörelse. Hoppas att det kan hända snart, jag vill iallafall upp till Stockholm några dagar, men mina kära sommargrannar är lite dåliga på att svara ;) Haha skoja dock <3

Good day.

Idag hade jag haft det så trevligt med Amanda och Maria i Lund, vi gick runt i affärer och jag hittade en tröja för trettio spänn , lite lagom ;) Det jobbiga var att det var så himla varmt i bussen , både dit och hem, man kunde knappt andas och svettades som en gris gjorde man :P Kvällen har ägnats hos min moster Angela med en del av släkten, älskade Majan fattades dock <3 Sebastian bjöd på underhållning som var en gitarr och sång och mormor bjöd på lite "Vi går på stigen som är vägen till Evert", något sådant gick den ^^ Himla roligt och jag har haft det på hjärnan hela kvällen.

Jag älskar min familj och min släkt, helt underbara och onormala <3


Tröstäta

Jag hade en trevlig kväll hos Wrangbergs igår och mycket planerande blev det. Idag har jag sovit, glott på TV, tröstätit Ben&Jerrys halfbaked, gråtit en skvätt och bajsat. HAHA, det var min dag i kort version. Imorgon blir det att åka till Lund med älskade Amanda, var år sedan jag träffade hjärtat och på kvällen blir det middag hos en av mina tre mostrar.

Och Majan, förlåt att jag inte träffat dig så mycket, jag älskar dig så mycket!




Duscha ?

Ja jag ska duscha, om en liten stund när jag orkar ^^ Usch jag hade knappt varit ute de senaste dagarna, ligger bara inne och degar.

Ikväll blir det iallafall till sommargrannarna och ha det trevligt med dom , ska bli skitkul ! :D

Invasion

Såg precis en film på trean som heter invasion med Nicole Kidman. Den var ruskigt bra faktiskt, sciece fiction med mycket spänning! Satt och höll andan hela tiden , verkligen en film som är värd att se !




så här såg jag ut en dag:


valpar.

Tre valpar åker idag, två imorgon och sedan har vi två kvar som är till salu fortfarande. Jag tycker det är lite sorgligt , men på samma gång är jag van vid det, dessutom får vi nog snart nya :)

Sommargrannarna

Nu har Richard, Reneé och söta Nora åkt till Stockholm igen , eller ja, är påväg. Kommer sakna er så mycket, ni är så roliga och underbara! <3

Fredag.

Skulle egentligen festa idag men nu är jag inte alls på festhumör längre så jag tror jag skiter i det. Det blir en myskväll med mamma och pappa istället, som det har blivit de flesta dagarna nu men jag är aldrig sugen på någonting längre.  Det är skönt att bara vara hemma och ta det lugnt , man måste väl inte hitta på saker hela tiden liksom ^^

Dagen har inte bjudit på någonting.

Jag har inte gjort så mkt idag, har bara slappat, dock har jag varit på Bo Ohlsson idag och kollat runt lite . Har varit så trött hela dagen idag att jag nästan varje sekund har tuppat av. Det har faktiskt varit riktigt jobbigt och nu är jag hungrig också... igen -.- Helgen bjuder nog inte på så mkt , ska kanske vara med Lisett på lördag men det är inte helt säkert, ska prova hennes löshår för att jag kanske ska köpa det men det återstår att se. Jag vill ha längre hår eller också vill jag klippa av allting , har ingen aning om vad egentligen.
Nu ska jag dra iväg iallafall och hitta någonting att äta. Pusspuss


Kamerasladd?

Någon som har sett min kamerasladd? Den är spårlöst försvunnen :O  Du får fem kronor i betalning om du hittar den XD

Ikväll.

Tror det blir att följa med pappa på karateträningen och titta, det var längesedan och jag funderar på att börja igen , men jag vet inte riktigt.

På onsdag blir det kiviksmarknad med sommargrannar , frågan är bara om jag ska dit en annan dag, typ imorgon också ? I dont know .

skooo!

rösta på min sko!

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourshoe/?obj=nD3Qr3cH3NiGXte9rXYwUSwm6pJNwTiZUZqCRGHJUpOpWsnCDAyV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/nD3Qr3cH3NiGXte9rXYwUSwm6pJNwTiZUZqCRGHJUpOpWsnCDAyV.jpg" alt="Min designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourshoe/?obj=nD3Qr3cH3NiGXte9rXYwUSwm6pJNwTiZUZqCRGHJUpOpWsnCDAyV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!</a></p></div>

jag vet, koderna blev lite fuckade men skit samma

Igår och idag.

Igår så blev det att Reneé och Richard kom hit och passade mig och Fanny haha .  Vi käkade pizza och sedan så kollade vi på när lammen tystnar, den är lite smått läskig.
Idag ska vi till dom och grilla, mys!

modeller

Måste bara säga att det är så sjukt mycket vackrare med plus size modeller istället för size zero. ÄLSKAR!
Kolla bara :


Grattis

Till Eleonora och Nicklas :D

Snart drar jag till SJÖBO!

Haha, det är ju faktiskt sjöbomarknad. Var där inte igår , så det blir att åka dit med Emina idag istället. Vi åker hem vid tio tiden och då är jag hemma vid halv elva typ, efter det så kanske jag och ynnaF (Fanny syster) drar till Spjutstorpsbadet och badar massor med mycket ^^ Haha.
Nu ska jag göra något annat vettigt, typ glo på andras bloggar, egoinas är en favorit!

dittan och dattan.

I tisdags så firade vi min syster som fyllde 22 år, grattis så himla mkt <3 lite av släkten var här och vi grillade grillspett, jättegott! Jag skulle egentligen bada efter med det blev inte så . Igår så åkte jag till Elin och solade där lite, jag blev röd :( Efter det så kom min farbror hit med sin fru och sina barn och då åt vi gott och kollade sedan på monsters inc, vi "vuxna" skrattade mer än barnen :O haha. Idag så blev det Tomelilla marknad, riktigt trevligt var det, jag hittade en hellokitty plånbok plus solbrillor som är nice ;D haha, nu ska mamma ha datorn :( hajpo


Dagen

Varit med mamma, pappa, Fanny, Reneé, Nora och Richard på spjutstorp badet. Vissa av oss badade och plaskade runt i vattnet och blev lite halft dränkta, men det var kul ändå. Har varit på Nova Lund hela dagen och köpt underkläder, bikini och två par skor, skitkul att hitta skor som man riktigt tycker om alltså ^^

Nu har jag tyvärr huvudvärk och ska ta en tablett, sätta mig vid tvn och strax sova.

Grillkväll

Ikväll blir det att åka till Ystad för att komma till en grillkväll på saltan :) Det ska verkligen bli jättetrevligt. Ska dit med Elin och sedan så sover jag hos henne . Imorgon blir det att åka till Lund och shoppa underkläder ^^ Ska dit med Elin, Elin, Fanny och mamma. På tisdag blir det att fira min syster för då fyller hon 22, blir gammal ;D

gråt sitter i halsen.

Jag sitter här och är lite smått ledsen. Jag verkligen saknar vissa människor. Det är hemskt att det blev som det blev. Visst jag försöker släppa taget nu , men det är verkligen inte lätt för att vissa av de människorna var några av de bästa i mitt liv.



men jag har inte gjort fel.


på tal om annat , jag sitter hemma själv nu , mamma och pappa är på fest. Jag har verkligen tråkigt och jag svettas som en gris. Här är verkligen kokhett inne. Skulle gå ut med Betty, men så långt kom jag inte , så vi får se hur det blir med det, tillslut orkar jag väl , men då är det mörkt och försent typ, haha.
När jag orkar att sätta igång en film också så ska jag se new moon , riktigt sugen på det faktiskt. Nu drar jag, till en annan hemsida haha.

Loppis

Idag är det loppis klockan ett i Spjutstorp, det är verkligen jättemysigt. Dock är det lite jobbigt för det är jättekvavt ute och då är det jobbigt att gå runt och trängas med folk . Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Försökte bjuda hit Älin men hon har inte svarat på mitt sms än:P

Gäster

Nu har farmor, farfar och mormor varit här , det var en trevlig kväll med mycket skratt :D Vi satt där ute och det var så skönt.

Min kväll i kort förpackning

jag är fett trött nu . Har varit i Simrishamn och hälsat på min syster Fanny, vi gick först till hamnen och sedan så gick vi hem till henne och satt där och glodde lite och drack kaffe och sådant mysigt. När jag kom hem var mina nya sommargrannar här , jättetrevliga verkligen. Snart ska jag sova. Gnatt

Städa...

Idag kan jag nog inte skriva så mkt , för jag håller på och är duktig att städa, plus jag mår konstigt egentligen, menmen, jag får vara stark ett tag till ;)

Hatar att städa, för jag har så mkt att städa så jag vet inte vart jag ska börja :O

Im bored

Jag har trååååkigt!

Baby baby baby

Haha , vetnt vad rubriken har med saken och göra men jaja ^^ Idag så har jag varit med pappa i Tomelilla och sedan varit och hälsat på vår lite söte hest :* Imorgon ska jag åka till Malmö med Emina och när vi har gått klart och sådant vandrar jag till syrran och umgås med henne och sover där, sen så promenixar vi väl i Malmö lite på onsdag :)


Stranden i Shamn

Ja, det är där jag har tillbringat dagen. Jag och mamma åkte kanske vid tolv tiden och sedan var vi inne där till klockan fem ungefär. Vi har badat och solat med lite av familjen och lite av släkten och efter det drog vi till hamnen och käkade. Jag åt chicken bits med pommes, riktigt mums!

Idag har jag faktiskt saknat Emina liiiiite haha :D Men vi ses på tisdag så jag ska nog klara mig ett dygn till.
Imorgon kommer älskling Elin hem, men jag kommer väl inte få se henne så mycket eftersom att hon snart ska åka igen ... Jag får väl klara mig. Nu ska jag göra någonting, hoppas på en liten promenix med mami <3

+

...

Jag skulle egentligen sova för längesedan , fastnade med att kolla gamla bilder på min bilddagbok, gu vad jag saknar vissa folk... Vad är jag utan hennes andetag?

Gårdagen och denna dagen .

Igår så åkte jag till Ystad med Emina och sedan träffade vi Madde, Madde och Matilda :) Jag hade trevligt och åkte hem vid tio typ . Idag så hade jag varit med Emina, vi har solat, badat och käkat hihi ^^ Det var väldigt roligt. Tack för dagen Emina!
Jag vet faktiskt inte vad morgondagen bjuder på , men det får jag se då :)

Livet.

Alltså mitt liv har aldrig blivit som jag tänkt mig , kommer väl aldrig bli det heller. Man kommer på saker försent, gör saker försent eller inte alls osv osv osv... Det ända jag vet som kommer att hända är att jag kommer bli rik när jag är stor :) Eller om ett år eller något, det hade inte gjort något alls.

Eclipse

Förresten igår glodde jag på Eclipse och det var verkligen jättebra, men såklart är böckerna så mkt bättre :D Emina välte ut nästan alla våra popcorn :( Men jag tycker om henne ändå :D <3 Den är värd att se iallafall ^^

blö

Jag orkar inte gå ut i solen idag, men ska väl försöka vara ute en liten stund. Emina kaaanske kommer hit senare, men inget är bestämt än. Jag är riktigt trött idag och min syster ska flytta till Shamn idag så hon packar bilen och de ska väl köra snart tror jag. Nu ska jag försöka hitta ngt att äta, jag är hungrig.

Tack för dagen/kvällen igår förresten :D <3

RSS 2.0