Valla...

Ikväll med Älin, Lisset och Fanny. Vi ska ha kul som fan! <3

Underbart!

Jag lyssnar på O, helga natt nu. Men Roger Pontare, helt sjukt underbart, ni måste lyssna! Lyssna på the ark med samma låt. Så jäkla fint att jag dör, ryser i hela kroppen!

Vernissage!

Alla som läser min blogg och har tid att komma till Ystads konsthall klockan 12.00 på lördag kom dit! Min syster ska ha en fotoutställning som handlar om sexuella läggningar! Det är vanliga porträtt och blir säkert jättebra! KOM DIT!

Varför?

Jag undrar verkligen varför det är så svårt för vissa människor att säga sanningen? Allt blir mkt lättare då, det går snabbare att reda ut och man kan kanske bli sams snabbare också. Vita lögner kan jag förstå, det kör ju nästan alla med iaf. Men förhelvete alla människor där ute som alltid ljuger och inte kan stå för det, lägg ner och var ärlig istället, det funkar bäst i längden! Jag orkar inte skriva mer om detta skitet men jag återkommer!
byebye

...

jaha, då ska man försöka gå igenom första dagen utan pojkvän. Det känns hemskt, tänker på honom hela tiden och har en konstig tom känsla i magen, men detta behövdes för oss båda, det vet jag.
Ska till morfar och hämta upp honom sedan sticker vi till min moster Annika och käkar fika. Behöver lite annat att tänka på.

;(

Du ska veta att jag älskar dig Simon, men detta var nog bäst för oss båda.


ett ord. Fan!

Jag kan inte riktigt förklara.
Allt bara skiter sig för  mig nu och jag är så jävla trött på detta skitet, varför ska allt hända på samma gång, varför får jag inte må bra och vara lycklig just nu. Elin skulle egentligen komma till mej idag med det fick hon inte ... Jävla skit, jag behöver henne nu , behöver prata, hon är mej fast i andra person hjälper mej att tänka på något sätt men nej, nu fick ho n inte förrän nästa helg. Vill bara skrika ut alla mina känslor, men jag verkar nog inte vara så normal då tror jag. Snälla låt det hända något positivt snart, annars vet jag inte vad jag gör. . . Har gråtit i tre dagar nu ungefär för att jag inte vet var jag ska ta vägen, vad jag ska göra eller hur jag ska göra.
Massa tack iallafalll för att jag har en underbar mamma som stöttar mej och försöker hjälpa mej, det kan nog inte vara så himla lätt för henne. Älskar dig. Tur fan att jag har en underbar familj som alltid vill hjälpa en genom allt. Älskar er <3

Längesedan.

Det var ett tag sedan jag skrev. Förlåt för det ^^
Ska berätta lite om min torsdag fredag och min kommande lördag.
Torsdag: Jag gick i skolan till klockan ett (måste bra tillägga att min lärare myrtel glömde att vi började tjugo över tolv så vi började tjugo i istället. Tack myrtel säger jag bara!) Efter fysiken  gick jag och tog på mig min jacka å allting å gick ut till bilen så bar det av till malmö med mams och paps. Väl i Malmö träffade vi mina systrar plus Oakim för att käka thaimat. Det var mumsigt men trångt! Efter det så gick vi till triangeln och kollade lite på HM, men jag hittade inget där tyvärr :(. När vi hade kollat på lite kläder o sådant gick vi till shock för att syrran Fanny skulle visa sin blivande studentklänning. Så jättefint det kan bli :D Efter det åkte vi hemåt.

Fredag: Gick i skolan och träffade väldigt falska människor. Hur kan man bara göra så mot människor?
Aja iaf, efter jag hade gått skolan så åkte jag hem å åt mat sedan kom Simonälskling till mej <33 Mys! Vi kollade film och lite sådant. <33333

Lördag: Älskling åkte hem :( efter han åkte hem pluggade jag prov som jag har på mån. FETT DRYGT! Nu har jag slutat med det men ska snart börja igen. När jag har pluggat ska jag duscha packa å sedan bär det av till Partiiiii! Kulkul.

Så, nu har ni fått veta lite!

Bara för att!

Måste bara skriva så ni vet att jag inte har glömt bort det, men har sjuk huvudvärk drf skriver jag bara detta. Ska typ sova nu eller någonting.
hajhaj

uttråkad.

vill göra någonting, men när man bor på landet finns det inte så mycket att göra precis -.- Hjälp mej!

RSS 2.0