Höstlov och spindlar

Eftersom att man nu kan göra tidsinställda inlägg måste jag prova detta. När ni läser detta är jag i skolan och längtar efter att bara få komma hem och få höstlov! Det ska bli jätteskönt att få sova ut osv :D

På lördag ska jag på halloween fest ju, och jag har äntligen kommit på vad jag ska klä ut mig till, dock så hittar jag inte en sak som jag måste ha, men det löser sig väl tillslut ^^

Nu ska jag faktiskt sova, i min systers gamla säng i hennes gamla rum, eftersom att det finns en spindel i mitt rum. Jag vet att den är där någonstans, så därför kan jag inte sova där inne haha ^^ Godnatt! :)

Min krönika som jag skrev på textkommuniktationen

Ta ingen skit

"Jävla bög" är ett ord som ofta används i skolan idag. Kamratposten har gjort en undersökning där 54% svarar att bög och lebb används i skolan som ett skällsord. För mig är det ofattbart hur vi fortfranade kan leva så som vi gör diag. Visst, det kanske inte är lika hemskt som förr, där homosexuella sattes i fängelse eller blev spottade på, men ibland händer det faktiskt. Vissa blir skadade psykiskt eller fysiskt idag för att de har en "annorlunda" sexuell läggning.

Jag har alltid haft inställningen att människor ska få se ut hur de vill och vara som de själva vill, det ska ingen annan få bestämma åt en. Människor som jag har träffat, speciellt killar, har sagt att det är "sexigt" med lesbiska men äckligt med bögar, ofta tror jag få att de som säger detta bara tänker på sexet mellan killarna. Jag kan inte hänvisa till hur det är att vara lesbisk, men jag kan hänvisa till hur det är att vara annorlunda och det är ofta väldigt jobbigt och man blir kallad för alla möjliga saker.

Det finns många som inte ens vågar erkänna att de inte är heterosexuella, för de vet att någon gång i deras liv kommer de antagligen bli mobbade eller slagna på grund av vad de är, deras föräldrar slänger ut dem ur huset och säger till dem att aldrig mer höra av sig. Jag blir otroligt frustrerad. Det är meningen att föräldrar ska finnas där för dig, stötta dig och säga att du är bäst, att det inte finns någon som dig Att människor kan bli uppfostrade att tycka att saker som är annorlunda är fel, bara för att de själv inte vågar vara som de själva vill är väldigt märkligt. Jag har blivit uppfostrad på ett helt annat sätt än det. Mina föräldrar har sagt till mig att man ska låta andra vara, man kan tycka att något är fel, men man kan ändå alltid låta en människa vara och inte lägga sig i hur andra personer lever sitt liv.

Grynet sa alltid en väldigt viktig sak, "ta ingen skit", det är nog en av de viktigaste sakerna man kan säga till människor. Det låter kanske som en kliché, men du är unik, det finns ingen som dig så därför bör man också kunna låta sig själv vara unik utan att bli trakasserad. Blir man orättvist behandlad, så ska man alltid våga söka hjälp, man kan polisanmäla eller också prata med någon som man är nära. Jag vill ge beröm och en stor applåd till de som vågar vara sig själva, till de som inte bryr sig om hur andra människor liv ser ut och till de föräldrar som stöttar sina barn, för det är det viktigaste i hela världen, att man har föräldrar som ger kärlek.

Jag vill bara säga en sista sak, jag tycker att vi ska förbättra vår framtid och göra vår värld bättre. Kom igen nu, vi lever på 2000-talet, visa det och skärp er för fan!

Ointressant

Har varit ledig från skolan idag. Skrev klart min artikel halv elva igår kväll efter mycket tänk , hade definitivt inte någon fantasi.

Var hos min moster igår , det var jättelängesedan jag träffade henne och hon såg ut att vara på topp.
Jag har inget intressant att skriva om idag, eftersom att det inte har hänt något intressant. På lördag blir det iallafall halloween fest och vad jag ska klä ut mig till förblir en hemlighet tills jag har skaffat en bild på det ;D

Nu ska jag fortsätta att kolla på Andra Avenyn. Fortsätt följa min blogg, jag är inte alltid såhär tråkig ;D
Tänkte lägga in en bild, men det verkar inte funka som jag vill. Tyvärr

Fedeskönt

Skola idag japp, men dock ledig imorgon, fedeskönt! Ska göra alla uppgifter klara idag och sen så ska jag slappa hela dagen imorgon, det behövs kan jag säga.

Myskänsla på hög nivå!

Det är så sjukt. Så fort hela familjen är samlad så får jag julkänsla. Jag får den där pirriga känslan i magen som man får när man myser och man känner att det snart är jul. Alla kanske inte har den känslan vad vet jag, men jag har den iallafall. Det är verkligen en myskänsla på hög nivå!

Nu sätter vi eld i spisen och vi tänder ljus och sådant mysigt, det är så härligt! Bara två månader kvar imorgon, jag längtar så!

Jag och min äldsta storasyster har varit i Tomelilla idag. Vi gick på bo ohlsson med farmor och sen handlade vi lite ost och kex, det blir ost och kex kväll ikväll. Efter det så fikade vi hos farmor och farfar, jag älskar dom så, mina söta farföräldrar. Mina morföräldrar också såklart. Ni är bäst! <3

FÄST

Fest ikväll med Emina den fina hos Wg =) Hoppas på en toppen kväll.

Puss

Minst sagt en händelserik dag.

När jag skulle hem från skolan så hörde jag av mig till pappa och sa att jag skulle åka vid halv ett eller vid halv två, han sa då att jag skulle höra av mig när jag ville hem. När jag bestämde mig för halv ett försöker jag ringa honom ett tusentals gånger både hem och mobil och han svarade då inte. Jag ringde mamma och sa då att jag var jätteorolig för att han inte svarade och jag målade upp de värsta scenerna i huvudet som man kan tänka sig.
Typ att han hade trillat i stallet och ligger där medvetslös, någon hade kommit och skjutit honom eller fått en hjärtinfarkt eller något.

När jag kom hem till farmor och farfar så ringde han och sa att telefonen hade lagt av utan att han visste det för han var i stallet och sa att han förstod att jag var rolig, jag gjorde såklart alla andra i min omgivning oroliga också.

När man är med om sådant här så märker man hur mycket familjen verkligen betyder för en, jag vet inte vad jag skulle gjort om det hände dom någonting. Jag tackar... någonting för att det inte hade hänt honom något, men jag måste nog jobba med det här att jag är så paranoid faktiskt.


Föräldrar!

Ni föräldrar där ute som inte stöttar era barn, ni borde verkligen tänka till lite. Om ni stöttar era barn och låter dom ha lite egna valmöjligheter så kommer ni att få en mycket bättre relation till era barn. Jag blir irriterad när jag hör: Jag får inte byta klass eller skola för mamma/pappa bara för att jag inte trivs, de säger att det kan vara mitt eget fel att jag inte trivs. Eller: Mamma/pappa gav mig utegångs förbud igår för att de såg mig röka osv osv. Som att det hjälper med utegångs förbud en dag eller en vecka bara för att ni såg era barn göra "hemska saker" , jag tror verkligen inte på det här med utegångs förbud och sådant. Man måste hjälpa till för att det ska kunna bli bättre, man ska säga: jag stöttar dig i alla lägen och vill hjälpa dig.

Vissa får inte ens byta klass för deras föräldrar även fast de inte trivs. Tänk på att ett byte av klass eller skola kan göra det bättre för ditt barns betyg eller ditt barns välmående. Man kan faktiskt bli deprimerad för att man inte trivs i en klass, tro mig jag vet!

Jag har så mycket mer att säga om detta egentligen. Men det som jag vill ha sagt är det att föräldrar därute, kom igen och stötta era underbara barn! :D
Och tack mamma och pappa för att jag har fått en bra uppfostran och att ni stöttar och hjälper mig i alla lägen <3 Puss:*

Fredrik

Min kusin Fredrik fyller år idag. Han gick bort för många år sedan och det går inte en dag utan att jag saknar honom. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, min idol och min förebild. Du var en av de bästa som fanns, men jag vet att du fortfarande finns bland oss och i våra hjärtan <3

Saknar dig och älskar dig.

Taskmört

Skulle lägga in en video igår på mig och min syster, men är jag den ända som inte vet hur man gör? o.O
Aja.

Skolan funkade bra idag. Sanne har ont i sin kropp för att hon blev avslängd av sin häst men jag bara skrattar åt henne, lite taskigt men vafan, det får hon tåla :D

Mamma har fortfarande inte kommit hem och jag undrar lite var hon har tagit vägen, men hon är väl kanske påväg. Nu ska jag glo på hem till gården. byebye!


Bo Ohlsson

Min nya dress där ifrån , as mysigt och baby rosa :D




Äntligen fredag.

Nästa helg ska jag på en födelsedags fest, men har ingen aning om vad jag ska ha på mig? o.O

Veckan efter ska jag på Halloween fest och har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till, hjälp mig! :D

Det var faktiskt helt okej i skolan idag. Chill engelsk lektion där man satt och gjorde lite vad man ville och vår lärare har grym musiksmak måste jag ju få lov att säga! Jag, Sanne och Tua redovisade om medeltidens brott och straff idag på svenskan/historian och det gick över förväntan, jag var dock smart och tog på mig smink idag för då såg man inte att jag var jätteröd i huvudet haha. Jag måste verkligen lära mig att kunna redovisa utan att bli helt övernervös!

Nu ska jag fortsätta att kolla på Andra avenyn, första säsongen <3

fredagsmys

Fredag imorgon, härligt eller? :o
Ska mysa med familjen då , med god middag och tvtittande, det är ju idol ;) Sen på lördag så blir det att åka till Pernilla och umgås med henne, det var längesedan jag träffade henne. På söndag har jag inga planer, bio kanske? :)

Googlesnubbe

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli tjugo över ett så man kan få börja en lektion. Sen så ska jag till ett "möte" i Tomelilla så jag ska nog åka vid 15.07 dit.

Var på en jättebra föreläsning i aulan där en journalist pratade om google, faror and what so ever, den var verkligen jättebra, han fångade verkligen publiken och jag ska köpa boken han skrivit om google, sjukt bra verkar den att vara ! :D

kusinvitaminer som är som ett fulladdat batteri :)

Jag blir lite irriterad när det verkar som om vissa människor glömmer bort vissa saker, viktiga saker.



Småkusinerna har varit här i helgen , har passat dom och det har varit jättemysigt förutom det där att jag fick vakna liiiiite tidigt ;D Jag har prov på onsdag och borde plugga eftersom att jag inte får tid till det imorgon , men men , det ska väl gå , ett ganska lätt prov hoppas jag. Brist om tid beror på att jag ska prova på att dansa jazz imorgon på studiodansa med Sanne och efter det ska jag till Simrishamn till mostern min för att kolla på de okända, jag älskar verkligen det.


Nu ska jag spela the sims 3, nörden som jag är ;)

Det snurrar i min skalle

Den är en av de mest coola svenska låtarna :)

Jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu
Vet jag vad du kommer att säg
och det känns som första gången
Kom
Vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
jag hörde hur dom sjunger


Som
att allting redan var bestämt
som att jorden går runt solen
Vem
hade kunnat ta min plats
han finns ju bara inte
Dom
pratar om något underbart
jag är där och kan berätta
Stort
större än jag någonsin trott
det snurrar i min skalle

Jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu
Vet jag vad du kommer o säg
och det känns som första gången
Kom
Vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
jag hörde hur dom sjunger

jag hörde hur dom sjunger
jag hörde hur dom sjunger
hörde hur dom sjunger
hörde hur dom sjunger

hörde hur dom sjunger
hörde hur dom sjunger

hörde hur dom sjunger
hörde hur dom sjunger

hörde hur dom sjunger


Nya tag.

Nu är det sovdags för mig.
Innan det så tänker jag bara säga att jag ska klippa mig hos min moster på torsdag, som är frisör. Jag ska låta henne att ta bort precis allt det slitna, för där är mkt, klippa min lugg så att man kan se mina ögonbryn igen och tona mitt hår mörkbrunt, kommer nog bli jättebra tror jag =) Funderar egentligen på att klippa mitt hår kort, men det vågar jag inte :P Hon ska få klippa upp det ganska mycket iallafall ^^
Imorgon blir det skola, allis vill ha lov nuuu !

.

jag skriver nästan aldrig längre, men jag har liksom inte suger just nu , har tom nästan glömt bort min lilla blogg.

jag skriver när jag skriver helt enkelt, hoppas ändå att vissa människor finns kvar här tills jag har bestämt mig när jag ska skriva och vad ^^

asniceigt

Var på inspark igår och det var verkligen jättekul . Träffade massa folk och alla var sociala och glada :D
Iallafall, tack för kvällen alla, speciellt Sanne, för att vi är awesome tillsammans!
Många ska till barabar ikväll men det pallar verkligen inte jag, det är ju för 16 åringar idag. Nejtack. Inget för mig, ska ha mys med mamma och pappa istället :)

Ikväll blir det att käka kycklig i vin, det är verkligen jättegott och sen blir det att tjocka sig med chips :D

RSS 2.0