Emelie Håkansson

Shit kvinna, du skrev så gulligt om mej så nu ska jag också försöka vara gullig. Jag kommer ihåg att vi började snacka när jag var på Gotland, tack vare Jakob och det ska han verkligen ha stort tack för.  Vi träffades på sommarlovet hemma hos mig första gången och det var helt sjukt, kändes som om vi redan hade känt varandra sjukt länge. Vi var lika på många sätt men ändå så olika med vissa saker. Vi kunde snacka utan att det blev pinsamt och vi har samma dåliga humor. Du är en av de jag litar mest på och du är definitivt en av de jag älskar mest. Finns två stycken som jag älskar så oändligt mycket som vänner och det är du och Elin. Du är en helt underbar flicka och jag vill aldrig att vår vänskap ska ta slut, det hade gjort för ont. JAG ÄLSKAR DIG EMELIE! <3

Michael Jackson

Vad ska man säga egentligen ? Jag kan inte förstå att du är död för din musik lever ju vidare. Det har skrivits mycket om dej och om ditt liv och en del tror jag inte alls på.
King of pop är du och dina dansmoves är grymmast! Tänk att du inte kommer till att kunna göra fler låtar, det är helt sjuk, du har ändå gjort några av de bästa låtarna i världshistorien enligt mitt tycke. För någon dag sedan såg jag en remix av en av dina låtar med Usher. Helt jäkla sjukt. Varför vill man göra någon ny version av någon låt som är så bra redan? Jag blir så sjukt irreterad och kommer aldrig lyssna på någon remix av dina låtar, det lovar jag!
När jag lyssnar på din musik känns det som magi och jag får någon härlig energi i kroppen på något sätt. Många av dina låtar är så himla betydelsefulla om man lyssnar ordentligt på texterna. Du brydde verkligen dig om världen och om hur folk i världen har det. Man in the mirrow är en låt som jag tycker alla ska lyssna på och försöka förstå vad som menas med den. Du var är och förblir en av mina största idoler. Tack för musiken och glädjen du har gett oss alla, hoppas du har det bättre där du är nu.



Vila i frid

Sol,moln

Idag så har jag städat mitt rum för att ha försökt få bort all kvalster typ :P Jag fick reda på i tisdags att jag är allergisk mot det. Jag gick ut och sola lite men sen blev det molnigt igen så jag sket i det. 17.40 bär det av till Danny, ska sova där till imorgon.

Pusshej

Midsommar och hela meddivitten xD

alltså det var ju ganska längesedan jag skrev och sådant och dessutom kommer jag inte orka skriva mkt nu hlr men skitsamma. Jag har gjort en del nu på lovet, eller inte en del. Ganska mycket haha. Har varit hos Maddefru och jag har varit hos Julia. Emelie har varit här och jag var hos Fredrik midsommar. Tack för kvällen, den var trevlig även fast jag blev lite sur. Men du förstår varför Mem <3 Nu saknar jag min ElinÖbergbby svinigt mycket. Vi har inte träffats på år och dagar känns det som och jag klarar mej inte utan henne mkt längre till. Hon är mitt syre för fan !

Jag har världens fetaste utväxt i håret -.- Måste färga om det snart. Hoppas det kommer bli bra iallafall, för jag ska testa en ny sak har jag bestämt :D

Mamma fyller år idag, Stort GRATTIS till henne. Jag älskar dig mamma. Du stöttar en alltid och försöker alltid få reda på vad som är fel, även fast du kanske inte ibland får reda på det. Jag är ledsen om jag har gjort dig besviken någon gång. Du kommer alltid vara världens bästa mamma och ingen kan ta det ifrån dej, du borde få ett bästa mamma pris <3 DU ÄR BÄST! Puss <3

Kysshej :D

Skolavslutning.

Snart bär det av till skolavslutningen och snart kommar sommarlovet ! Jag är hos Mem nu med Julia och Fredrik, har varit här sen igårkväll för vi skulle kunna fixa oss tillsammans :) Vi är så söta allihopa, vi kommer fan klassa ut alla! Efter skolavslutningen ska jag till Ystad för min syrra tar studenten, Grattis Fanny! Jag älskar dig även fast vi har våra stunder och jag skulle aldrig klarat av att leva utan dig, du är ett av mina allt ! Utan dig så skulle inte jag vara hel. Hoppas du får en bra student och att din framtid kommer vara bäst :D

När hon har gått ut ska vi till Gärrestad och ha fest för min kusin tar också studenten så vi ska vara hos min moster. Grattis Sebastian :D När vi har varit där ska jag väl försöka hitta någonstans jag kan vara på fest eller någonting, får se vad som händer :D
Imorgon bär det av till Ystad för att festa mitt på dagen och efter det så ska jag till Danny och sova där.

PUSSHEJ ÄLSKARER!

Stockholm.

Nu är jag hemma från Stockholm. Jag hade riktigt trevligt och det kommer vara ett minne för livet. Tack Elin för att du följde med mej och skrattade med mej exakt hela tiden typ. Fy fan vad vi var övertrötta ibland alltså! Du är snygg i mina brills dessutom ;) Trevlig studentfest även fast det var kallt som fan, trevligt att träffa Björlings också :)
Dessutom har jag ett snyggt linne som jag köpte i Stockholm city ;) Tack för allt iallafall, men som man säger; borta bra men hemma bäst och det är sjukt sant :) <3



Matte

Och jag gör ingenting. Vi har en vikarie som är sjukt läskig, han snackar typ ingenting och när man säger någonting så svarar han bara kort liksom. Vi har inget att göra så vi skulle sitta vid datorn vid burkar.nu men jag menar, där är bara massor av barn saker typ 2+3, jag menar hur kul är det?

Idag ska mamma komma och hämta mej klockan två vid skolan så efter det ska jag hem och packa för det bär av till Stolckholm i morgon! Det ska bli kul för min kära Älin ska med och vi ska röja staaan!

Förresten, vi har fått valpar där hemma också, fyra stycken och de är så söta och luktar gott! Valpar luktar bara som valpar kan göra, ni förstår nog inte hur gott det luktar!

Dessutom har jag glömt skriva att jag var på tingvalla i lördags, det var urkul! Tack för kvällen girls<3.

Har också glömt skriva om min kära kusin, förlåt för det min älskade kusin Fredrik. Hoppas du har det bra där du är. Jag saknar dig så mycket , det går nästan inte att förklara!

Dessutom, grattis i efterskott kusin Oliver och tack för det lilla släktkalaset :D

Pusshej!

?

vad har hänt, det känns som om du blir irreterad för allting. Jag vet att du bryr dej om mej, men snälla sluta skrika på mej så fort jag gör fel, det hjälper inte. Jag mår inte riktigt bra psykiskt just nu och det hjälper inte med detta. Jag älskar dej men om jag nu gör vad jag ska göra och läraren vet om det, varför händer då detta?

RSS 2.0